Nepali mi ventilator kad uključim klimu a i ako neradi klima i kad dodje temperatura motora da treba da upali ventilator hladnjaka ni onda nepali i temperatura mu ide do 100 stepeni. Sumnjam da je crkao levi veći motor jer ima na džeku 4 zice .Jedna je debela crvena i ima stalnu struju druga je debela braon i ima masu i ima dve tanke jedna je tanka crna i ima kontakt 12v i nemenja napon ni pri paljenju ili gašenju AC klime a druga tanka je zelena i ona kad upalim auto ima 1.2 v a kad upalim klimu napon ide na 9.2 v i stoji dok neugasim klimu i još neko vreme i onda padne na 1.2v .Jel ta zelena žica od kompjutera komanda ?? A ako jeste onda mi komande izgledaju OK a da motor neprati komande odnosno da elektronika na motoru ventilatora je crkla. Zbog toga mi treba šema .
Rešeno promenio sam drugi motor ventilatora i sad ga pali kad upali klimu, medjutim kad upalim klimu i kad se upali veliki ventilator jel treba da se upali i mali ventilator ili se on pali po potrebi ili u nekom drugom režimu ?????
Comment