desava mi se povremeno da se na kontolnoj tabli upali lampica kao za grejac kod dizela, ali ovo je benzinac! sta znaci ta lampica i sta da radim? desava se kad se ona upali da motor postize najvise 3000 obrtaja i pocinje da gubi snagu.
reno megan 1.4 16v2001g pitanje
Collapse
X
-
Re: reno megan 1.4 16v2001g pitanje
Ta lampica oznacava neki problem... Inace to sto se desava da auto ne vuce preko 3k obrtaja je takozvani 'SAFE MODE' znaci obavezno dijagnostika ,pa ces videti konkretno sta je u pitanju!!Originally posted by vlada_skorpdesava mi se povremeno da se na kontolnoj tabli upali lampica kao za grejac kod dizela, ali ovo je benzinac! sta znaci ta lampica i sta da radim? desava se kad se ona upali da motor postize najvise 3000 obrtaja i pocinje da gubi snagu.
Comment
-
-
Re: reno megan 1.4 16v2001g pitanje
Bas tako! zato sam i pitao kako izgleda,jer nisam bio siguran da li si mislio na nju ili chek engine. Ali u oba slucaja bi morao na dijagnostiku! Da li ne pise nesto na displeju na dnu obrtomera ili kilometar sata-ne znam napamet,ali mislim da je ispod kilometar sata?"BROJ I MERA MOJA VERA" - Moto predratnog esnafa tehnicara i inzinjera.
Comment
-

Comment