Imam problem sa paljenjem, Golf 3 1.6 B 93 god. auto normalno ide, sve super samo imam problem.. desava se ponekad da nece da upali, mozes da verglas koliko hoces ali nece da upali, zaverglam opet i upali normalno! I desava mi se, radio mi nije povezan na stalnu struju i desava se isto ne tako cesto da radio nece da se upali, to se desava kada nakon startovanja motora pokusam da ga upalim! Ugasim auto, upalim opet i normalno radi????????????
GOLF 3 PALJENJE
Collapse
X
-
Re: GOLF 3 PALJENJE
Kontakt brava,odnosno uložak brave.
U položaju za "verglanje", sve dok se okreće anlaser nema napajanja sistema za paljenje,radija, verovatno ne baca ni gorivo...
Uzrok je habanje kontakata u ulošku brave.
Privremeno rešenje je prespajanje napajanja tokom anlasovanja pomoću releja(aktiviranje releja ide sa automata anlasera i traje samo dok anlaser radi).
Imao sam takav problem na jednom autu, rešen zamenom uloška kontakt brave.
Srećno!Bolje peške u švaleraciju nego Mercedesom na posao...
Comment
-
-
e kupio sam ulozak, to je onaj elektricni ulozak koji nema veze sa bravom? e, rasturao sam sve i nikako ne mogu da pridjem da odvijem onaj mali sraf na ulosku i nesto mi je trebao auto, sve namontiram i upali ko bela lala, palio ga jos 4-5 puta i sve normalno..... ****m li ga sta mu je!
Comment
-
-
i da, iskreno plasim se da odem kod bilo kog elektricara jer ovde u Pozarevcu ima ih dosta ali ne znaju nista kao volovi, a ovi koji znaju ili deru ili im rade poluretardirani segrti koji ne znaju akumulator da povezu a kamoli nesto drugo.... ne znam sta da radim!
Comment
-
-
i da, iskreno plasim se da odem kod bilo kog elektricara jer ovde u Pozarevcu ima ih dosta ali ne znaju nista kao volovi, a ovi koji znaju ili deru ili im rade poluretardirani segrti koji ne znaju akumulator da povezu a kamoli nesto drugo.... ne znam sta da radim!
Comment
-
-
nisam mogao da verujem koja glupost, otkacio sam onaj dzek sto ide na ulozak i nisam imao cime da odsrafim ulozak a trebao mi auto i ja vratim dzek i upali iz prve, danas sam ga jedno 15 puta palio i uvek iz prve !!!! nego, polomila mi se rucica za otvaranje kasete, ja sam je prosli put menjao i zasrafio srafove kao majmun i sad se polomila kvakica i pokusavao sam da obijem ali nema sanse, najgore je to sto mi je unutra i l.k. i dozvola i saobracajna................................
Comment
-
Comment