GOLF 3 PALJENJE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • JOCA88
    CBC Član
    • 16.05.2008
    • 16
    • Pozarevac

GOLF 3 PALJENJE

Imam problem sa paljenjem, Golf 3 1.6 B 93 god. auto normalno ide, sve super samo imam problem.. desava se ponekad da nece da upali, mozes da verglas koliko hoces ali nece da upali, zaverglam opet i upali normalno! I desava mi se, radio mi nije povezan na stalnu struju i desava se isto ne tako cesto da radio nece da se upali, to se desava kada nakon startovanja motora pokusam da ga upalim! Ugasim auto, upalim opet i normalno radi????????????
  • ivan.stojanovic
    CBC Veteran
    • 21.05.2007
    • 115
    • Novi Sad - Kragujevac

Re: GOLF 3 PALJENJE

Jel imas plin?
    Ivan Stojanovic
    Golf Mk3 GTI 16V '94 god.

Comment

• slavko_bgd
      CBC Senator XXL
      • 24.03.2009
      • 771
      • Batajnica
      • Stilo 1.6 16V MW

Kontakt brava,odnosno uložak brave.
      U položaju za "verglanje", sve dok se okreće anlaser nema napajanja sistema za paljenje,radija, verovatno ne baca ni gorivo...
      Uzrok je habanje kontakata u ulošku brave.
      Privremeno rešenje je prespajanje napajanja tokom anlasovanja pomoću releja(aktiviranje releja ide sa automata anlasera i traje samo dok anlaser radi).
      Imao sam takav problem na jednom autu, rešen zamenom uloška kontakt brave.
      Srećno!
      Bolje peške u švaleraciju nego Mercedesom na posao...

Comment

• ivan.stojanovic
        CBC Veteran
        • 21.05.2007
        • 115
        • Novi Sad - Kragujevac

Kod Golfa 3 (kao i kod vecine drugih auta) se za vreme verglanja ugasi radio, svetla...svi veci potrosaci...to je normalno. Cim se upali auto, to proradi...

Pozzzz...
        Ivan Stojanovic

Comment

• JOCA88
          CBC Član
          • 16.05.2008
          • 16
          • Pozarevac

nema plin, pa i ja mislim da je ulozak, kupicu drugi i videcu da li je do uloska

Comment

• ivan.stojanovic
            CBC Veteran
            • 21.05.2007
            • 115
            • Novi Sad - Kragujevac

teraj ti to druze kod elektricara, nemoj bacati pare na ulozak bezveze, mozda je nesto sasvim drugo, ali je to verovatno.
            Ivan Stojanovic

Comment

• JOCA88
              CBC Član
              • 16.05.2008
              • 16
              • Pozarevac

e kupio sam ulozak, to je onaj elektricni ulozak koji nema veze sa bravom? e, rasturao sam sve i nikako ne mogu da pridjem da odvijem onaj mali sraf na ulosku i nesto mi je trebao auto, sve namontiram i upali ko bela lala, palio ga jos 4-5 puta i sve normalno..... ****m li ga sta mu je!

Comment

• JOCA88
                CBC Član
                • 16.05.2008
                • 16
                • Pozarevac

i da, iskreno plasim se da odem kod bilo kog elektricara jer ovde u Pozarevcu ima ih dosta ali ne znaju nista kao volovi, a ovi koji znaju ili deru ili im rade poluretardirani segrti koji ne znaju akumulator da povezu a kamoli nesto drugo.... ne znam sta da radim!

Comment

• TECA
                  CBC Senator XXL
                  • 14.10.2007
                  • 2355
                  • Oz

i da, iskreno plasim se da odem kod bilo kog elektricara jer ovde u Pozarevcu ima ih dosta ali ne znaju nista kao volovi, a ovi koji znaju ili deru ili im rade poluretardirani segrti koji ne znaju akumulator da povezu a kamoli nesto drugo.... ne znam sta da radim!
                  Ma znaju oni sta rade,biraju musterije,oce i oni lepo da zive od svog rada...barabe jedne...

Comment

• JOCA88
                    CBC Član
                    • 16.05.2008
                    • 16
                    • Pozarevac

nisam mogao da verujem koja glupost, otkacio sam onaj dzek sto ide na ulozak i nisam imao cime da odsrafim ulozak a trebao mi auto i ja vratim dzek i upali iz prve, danas sam ga jedno 15 puta palio i uvek iz prve !!!! nego, polomila mi se rucica za otvaranje kasete, ja sam je prosli put menjao i zasrafio srafove kao majmun i sad se polomila kvakica i pokusavao sam da obijem ali nema sanse, najgore je to sto mi je unutra i l.k. i dozvola i saobracajna................................

Comment

Working...
                    X