pasat b3 2.0 16v 1990 bord comp.ne pokazuje potrosnju

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nesanesta
    CBC Početnik
    • 10.10.2009
    • 7
    • bor

pasat b3 2.0 16v 1990 bord comp.ne pokazuje potrosnju

Imam pasat b3 2.0 16v automatik 1990 .Problem je sto mi bord komp.vise ne pokazuje potrosnju benzina vec stoji na 0.6l ili menja na 0.7-8l itd.Inace auto ima ugradjen plin "Lovato" ali je sve bilo ok i posle ugradnje plina-problem je od skoro.Ocitavanje sam pratio kod voznje na benzin. Da li neko ima ideju sta je problem,neki majstori su rekli da ima neko crevce za vakum koje to regulise??
  • Kenno
    CBC Senator XXL
    • 21.08.2006
    • 460
    • Zenica, BiH

Re: pasat b3 2.0 16v 1990 bord comp.ne pokazuje potrosnju

Da, ima vakum crijevo koje ide sa zadnje strane instrumenata do usisne grane. Relativno jednostavno se zamijeni, ako je do njega problem.

Comment

• nesanesta
      CBC Početnik
      • 10.10.2009
      • 7
      • bor

Re: pasat b3 2.0 16v 1990 bord comp.ne pokazuje potrosnju

Originally posted by Kenno
      Da, ima vakum crijevo koje ide sa zadnje strane instrumenata do usisne grane. Relativno jednostavno se zamijeni, ako je do njega problem.
      Hvala na pomoci,nasao sam to crevce tj.jedino crevo koje ide u usis koje sam video iza instrumenta u haubi.Crevce izgleda ok.nema vidljivih ostecenja.E sad ima neka racvica te jedan krak ide negde nisko u kabinu a drugi desno ispod akumulatora gde se spaja na neki "relejcic-namotaj ili sta vec.Dali je uopste to to crevce i ako je sta radi taj relejcic?,da li je tu negde mozda problem posto crevce ne pusta nigde...Posle vadjenja crevca iz racve i provere da li negde ne duva na display u kabini pojavio je 1.6l/100km kao potrosnja,- dosad je stajalo 0.6-0.7l/100km .Posle krace voznje vratio se na 0.6l .Unapred zahvalan Nesa.

Comment

Working...
      X