Cao svima, imam problem ako se tako moze reci auto mi ispusta neke gasove kod motora i cakce na jednom mestu a neutice na rad motora i tako dan dva pa stane, dok ga normalno vozim sve je ok ali kad mu dam malo gas on ponovo tako dan dva. Majstori su se uhvatili za dizne ali ispade da je sve sa njima ok. Da nije EGR ventil mada mi na tabli nista neprijavljuje .Auto je presao 120 000. Sta se desava pojma nemam, mozda neko zna. Pozdrav svima
Peugeot 206 1.4 hdi ispusta kod motora gasove i cakce
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Peugeot 206 1.4 hdi ispusta kod motora gasove i cakce
Hvala vam na odgovorima, dosta njih mi kaze da vozim i nerazmisljam o tome jer je to zbog loseg goriva i da ima puno sumpora u njemu . Sve je ok sa dihtunzima i diznama. Od avgusta imam sa tim problema od kad su prestali da kontrolisu kvalitet goriva. Nista mi nije jasno.
Comment
-
-
Re: Peugeot 206 1.4 hdi ispusta kod motora gasove i cakce
Najverovatnije da je podloska dizne....
to je cesta pojava kod tih 1.4 hdi motora
trebalo bi da uradis dijagnostiku u nekom servisu da se vidi sta je prijavio
ali 90 % su podloske ili podloska ali kad se vec skida trebalo bi sve da se zamene
i nije neki problem ako je to u pitanju samo ima dosta da se sarafaVTS
Originally posted by QV laleJos jedan....
Nekad je ovo bio cannonball .A od sada je Saxonball Community
where real Saxomans live...
Comment
-
-
Re: Peugeot 206 1.4 hdi ispusta kod motora gasove i cakce
Bio sam danas kod majstora jesu podloske, i sve sa radom i zamenom svih kosta 50 eur. Nije to problem nego lopov od bosiste mi je zbog tog istog problema pre tri meseca sve to naplatio 200 eur. kao bile su dizne. Bar da je zamenio za te pare podloske nego ni to. Pazite se ljudi malo je majstora dobrih i postenih za Peugeot i Citroen. Pozdrav svima.
Comment
-
Comment