Evo mene na svakom delu auto kvarova... Ko je procitao u prijemnom odeljenju procitao je, ko nije, nije... Dakle, nema pravila kad ce da mi upali ovu gresku, nakon toga nema boga da upalim auto...Vergla on ali bez dovoda goriva. Pumpa se necuje kad se da kontakt. Nije kod sa kljuca, jer su tu oba kljuca i sa svakim je ista prica. I kad je na kontaktu, sve lampice se inace ugase i ostane da svetli akumulator i motor, a kad izbaci gresku samo akumuluator svetli tj lampcu za motor i ne pali uopste. Jutros kad sam seo u kola, oces ***** da upalis... Neko mi je rekao da je moguce zbog loseg chipa da se to vremenom odrazi na ECU? Jer moguce? Pozajmio sam dijagnostiku MemoScan U581 i ko za inat kad sam je uzeo nije bilo nikakvih gresaka danima, jutros kad je izbacio gresku ne mogu vise da se povezu dijagnostika i kola. Linking Error...
Engine Immobiliser Fault, Peugeot 807 2.0HDi, 2003
Collapse
X
-
Engine Immobiliser Fault, Peugeot 807 2.0HDi, 2003
If i was awake, i would think it was a dream!
Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
061/665-94-23Tags: None
-
-
Re: Engine Immobiliser Fault, Peugeot 807 2.0HDi, 2003
Moras sa necim kvalitetnijim da radis takve stvari...te igracke sto rade OBDII ne mogu da rade Ni jedan drugi sistem sem otora i to ne rade sve sto je potrebno vec samo osnovne,,,,,citanje brisanje /gresaka cak su i parametri jako lose podrzani...Poslednji nek ugasi svetlo
-
-
Koliko se ja razumem u to, kljuc prepoznaje BSI ukoliko je kljuc prepoznat BSI salje motorom racunaru dozvolu da moze da upali. Ja bi prvo pogledao sta se desava u BSI dal je prepoznat kljuc trebalo bi da moze da se vidi u parametrima i pogledao bi greske u BSI da mozda nema neki problem u komunikaicji BSI motorni racunar.
U svakom slucaju ti treba Planet ili neka slicna dijagnostika koja moze da pristupi ostalim modulima pored motornog reacunara prvenstveno BSI posto se sa njim uparuju kljucevi, da si negde blize da dodjes do mene da pogledamo al ovako moras se negde snaci.
Comment
-
-
Danas je jedan decko iz servisa pristao da dodje do mene da pogleda auto, poneo je PCX(ja mislim da se tako zove) i igrom slucaja mu je u kolima bila i Lexia 3. Ni jedna od pomenutih dijagnostika nije mogla da ocita nista? Nije uspeo da se poveze ni sa cime? Akumulator je relativno nov i radi, proveren je napon. Ja nisam bio tu vec moj cale. Sta moze da bude u pitanju od prilike? Jedino logicno na pamet mi pada da nisu ovlazili kontakti ili nesto? Ovo vreme varira pa mi jedino to pada na pamet? Zasto bi od jednom poceo tako da budali ceo auto?
061/665-94-23
Comment
-
-
Ako nije mogao sa Lexia da ostvari komunikaciju onda mora majstorski da se pridje...to jest sa rukama i voltmetrom...nema onog gospodskog sa sedista
e sad sto svi misle kad kupe skener da im nista vise ne treba je druga prica ......Poslednji nek ugasi svetlo
Comment
-
-
Auto mi je kod majstora kojeg je cale nasao vec 3 dana, platio sam shlep 3000din do zemuna da bi on lalamudao 3 dana i ne radio nista na kolima, znam to jer mi drugar zivi 2 kuce pored ali to majstor ne zna. Molim nekoga ko je iz BG-a da mi preporuci neki servis ili nekog privatnog majstora koji ce odraditi posao kako treba. Problem je sto ne moze da se pristupi racunaru na automobilu. Nisam vise pametan, sve neke muljare.... Molim ako neko ima volje nek mi javi na PP. Hvala lepo
061/665-94-23
Comment
-
-
Uze mi slova iz tastature. Zaista ako su ovi ljudi od zanata i znanja sto se ubise po forumu objasnjavajuci i pomazuci nekome, servisi koje zaboravite i krenete da trazite druge, meni nije jasnoNaravno da nece reci aj dodji kod mene jer ljudi ne koriste forum u te svrhe, ali je logicno da odes kod Gavre, za plin kod Ivana (ako si u BG) ili kod Dore (ako si u NS) za brave i kljuceve kod Zverka itd (izvinjavam se ako sam nekoga preskocio kuckam napamet) valjda je to logicno.
You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.
Comment
-
-
Da je auto licno moj on bi odavno otisao na dobos, a ovako se i cale pita jbg. On je nasao majstora i dozvolio da ga ovaj navuce da mu da auto na propravku, ja nisam ni bio tu. Ja sam govorio prvi dan kad se pojavio kvar da odemo da vidimo sta je, ali 2 nedelje niko nista nije radio. Ja nemam vremena od posla, odem ujutru, dodjem uvece, vikendom niko ne radi. Sad sta je tu je. Veceras sam iscimao Aleta944, i zvanicno je utvrdio da je OBDII definitvno mrtav. Jer tako Ale? Pitam samo da nisam ja pogresio nesto? Sa Gavrom sam se cuo juce ja mislim i ostalo je da se cujemo sutra ujutru, s obzirom da ja idem na sluzbeni put, slaba je vajda da sutra odslepam auto do njega ali cemo se u svakom slucaju cuti.
061/665-94-23
Comment
-
-
Resaio sam problem. Ne znam kako ali voda je dospela i do BSI-a i do ECU-a. Ocisti sve kontakte koji su pozeleneli, WD-40, zastitio i upalio auto bez problema, OBD proradio i tako... Ne znam odakle voda al dobro, bitno da je agonija gotova
061/665-94-23
Comment
-
Comment