pali mi na tabli lampicu stop,bio sam u servisu oni hoce da ga greju i da ostane kod njih pumpa dizne. i ocistili su mi greske,uglavnom nagadjaju. Upali stop na sekund dva na sledeci nacin do 4te brzine ga brzo presaltam do 3500 hijade obrtaja maksimalno i to nizbrdo vecinom,a sada i po ravnom i na 2000 obrtaja i na rupu. Ulja ima na pola meraca motornog,a svo ostala tecnost mu je na meri. Imam osecaj kada se zaljulja da pali lampicu. ako je neko imao slicnu situaciju,nikakve promene se neosete na motoru. 2grejaca mi nerade
megan 1,5dci 60kw 2003 140000km
Collapse
X
-
Re: megan 1,5dci 60kw 2003 140000km
Ako ne čekujemo previše ... hajde ovo malo razradi ... ceo tvoj post liči na telegram saučešća dalje rodbine koju zapravo nije briga ali žele da se prikažu kao bliski rođaci nadajući se nasledstvu ...
Možda bi mogao da izmenjaš na autu sve ono za šta si siguran da ne radi pa da probaš ponovo ?!
-
-
Sve mi liči na uhodani problem na tim motorima-BRIZGALJKA! Bolje da nije....''Ovladajte TEHNIKOM, da ne bi ona ovladala VAMA!!''
Poslednja reč tehnike uvek je UPOMOĆ!!!
Comment
-
-
Morao bi da uradiš dijagnostiku u radu, koja ima mogućnost da prati parametre i kontrolu dok se motor vozi, pa kad upali da znamo šta je. Ovako, obzirom da se retko pali i da ne ostavlja podatak o grešci, ili je ostavi a ti odradiš dijagnostiku kasnije. Možda nije stalna greška, pa se briše posle nekoliko startovanja. Šta da ti kažem, ja bih vozio dok se ne učesta problem. Prekontroliši konektore brizgaljki i sl.''Ovladajte TEHNIKOM, da ne bi ona ovladala VAMA!!''
Poslednja reč tehnike uvek je UPOMOĆ!!!
Comment
-
-
Jedina preporuka za ovaj kvar je - servis, i to pod hitno! Može da bude bilo šta. Ta greška se pojavljuje za mali milion problema, a samo precizna dijagnostika će utvrditi gde je tačno problem. S obzirom na poznat problem sa delphi pumpom, obavezno treba proveriti da li ima piljevine u filteru goriva.
Comment
-
-
hvala na savetima, mislim da cu prihvatito ragazonijev,a sto mupe kaze moze da bude milion stvari. Pronasao sam na jednom konekteru da je masan od nafte koja mozda po nekada napravi spoj,a pomalo curi na konusu tek tek pa cu to obrisati
i probati da dotegnem konus. A u radu kada mi upali stop ja neosetim nikakve prekide inace koristim na 10h km wunsov cistac za cdr motore. Nadam se da ce uspeti, a ako ponovo bude palio vozicu ga do daljnjeg. hvala vam
Comment
-
Comment