FIAT BRAVO KEY CODE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • vojnovic
    CBC Početnik
    • 08.01.2010
    • 1
    • temerin

FIAT BRAVO KEY CODE

Imam problem sa fijatom bravoM 1.2 16v 2009 godiste.Naime posle menjanja akumulatora na kontrolnoj tabli mi svetli lampica KEY CODE i blokada motora je uključena tako da nemogu da upalim auto mogu samo da verglam Ključ sam proverio kod ključara kod nije oštećen i ključ je ispravan,kad sam kupio auto dobio sam samo jedan plavi ključ nemam crveni.Molim članove koji su imali isti problem za savet. Do sada sam čuo dosta različitih i smešnih izjava od nazovi majstora koji pričaju gluposti.
  • Alden_Sa
    CBC Početnik
    • 12.03.2009
    • 9
    • Sarajevo

Re: FIAT BRAVO KEY CODE

Ispod volana kod osiguraca imas zutu kutiju u koju ulaze dva đeka, jedan je od antene koja ide do brave kljuca a drugi je od napajanja i signala prema ecu, provjeri imas li napajanje do nje i da đekove, crvena i crna su ti napajanje a roza je signal prema ecu, provjeri i osigurace. Sto se tice kljuca i taj plavi se moze kopirati, jes da je malo skuplje. Ako ti nista od ovog ne pomogne ne gine ti skidanje koda sa ecu-a, to ti je oko 50 eur u Sarajevu.

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

i sta da radi sa kodom kad BSI nece da procita kljuc, da ga "ukucava" svaki put kad sedne u auto.... bojim se da ti je Delta jedino resenje...
      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• PeraP
        CBC Početnik
        • 07.12.2009
        • 6
        • BG

Ja sam na Marei povremeno imao sličan problem, ali zvučaće glupo, rešavao sam ga treskanjem ključa... Navodno se čip u ključu pomeri?! Sad, ako je ključ u redu, a sve se to desilo posle menjanja akumulatora, mislim da treba da odeš na servis, samo da na dijagnostici obrišu grešku, i trebalo bi da pali... Ponekad, kad se skida akumulator CPU zapamti neku grešku.

Comment

• Mobtel063
          CBC Član
          • 30.11.2007
          • 95
          • Subotica

Mislim da nemora u deltu zbog ovog problema ali je mene ovaj problem kostao 120 eu
          kljucar mi ga je resio sa ukljanjanjem te greske iz ecu ako se ne varam....znaci dobar kljucar i /ili elektricar
          na plin se vozi na dizel se greje a benzinom ispolivaj i zapali krntije na drumu

Comment

• zverko
            CBC Senator XXL
            • 19.08.2005
            • 7085
            • BGD
            • Audi A4

tacno i ta greska moze da se otkloni Galettom ali posto je u pitanju BRAVO 2009.god ja se ne bih usudio da ga feshujem pa da bude veca dara nego mera. Auto je u garanciji tako da nema potrebe da se petlja bez potrebe. no, posto se postovalc teme ne javlja vec 10 dana verovatno je problem resen e sad bilo bi dobro da se napise sta je tacno bilo i kako je probelm resen.
            deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

Working...
            X