Citroen xantia 2.016v hidraktiv 155ks RFY 1993god.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • TE-EN
    CBC Član
    • 25.02.2010
    • 23
    • Macedonia
    • xantia 16v

Citroen xantia 2.016v hidraktiv 155ks RFY 1993god.

Dali mi neko moze reci koji program treba ili koji dijagnosticki aparat za dobru dijagnostiku na moj auto,jer ona ima dva ECU-a.jedan za motor jedan za hidrauliku(hidraktiv),cuo sam za neki PROXIA
  • Gavra
    CBC Senator XXL
    • 06.03.2008
    • 2031
    • Beograd

Re: Citroen xantia 2.016v hidraktiv 155ks RFY 1993god.

Koliko su ti trazili u servisu za dijagnostiku kad mislis da je jeftinije da kupis skener?
    Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• TE-EN
      CBC Član
      • 25.02.2010
      • 23
      • Macedonia
      • xantia 16v

nisi dobro razumeo pitanje ja pitam dali se dobro moze obaviti dijagnostika na mom motoru samo sa PROXIA ili moze i neki drugi program to da uradi,jer kad sam ga poslednji put spojio na kompjuter kod jednog dijagnosticara ocitavao je samo nekoliko parametara,na kojih nisu postojale greske,rekao je da nema odgovarajuci skard dgek za moj tip motora i da nema celosni program za to,spojio je komp.sa dva pina na dgeku od prikljucka na mog auta i tako procitao nekoliko parametara,rad lamda sonde se nije mogao procitati i puno drugih parametara,a nisam mislio da kupim skener ,vec kakvok autodijagnosticara da trazim,sa koji program da poseduje da ne bih lutao i bacao novce dgaba,prvo da ga pitam jel ima taj i taj program,a onda ako ima spojimo ga i napravimo dijagnostiku kako valja,a za to cu lepo da mu paltim

Comment

• Gavra
        CBC Senator XXL
        • 06.03.2008
        • 2031
        • Beograd

Pa odes kod nekoga ko ima krsteni skener sa konektorom i podrskom za tvoj auto ........to sto su tebi bockali nije kvalitetna firma niti moze da vidi pola stvari.

A i taj auto je tako mrsav sa parametrima da je to strasno...mnogo je to zastarelo....
        Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• TE-EN
          CBC Član
          • 25.02.2010
          • 23
          • Macedonia
          • xantia 16v

NE CITIRAJ POST IZNAD!

jeste star ali ima toliko senzora da pogotovo senzora hidraktivu ako mozes da proveris o kome tipu motora ti pricam onda ces sve da razumes,ima vise senzora nego ove nove sad ECU je Bosch Motronic МР3.2,motor je RFY(XU10J4) sa 4 bombine pojedinacno za svaku svecicu

Comment

Working...
          X