Renault Laguna II 1.9 dci 2001- problem na displeju

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Igysha
    CBC Početnik
    • 02.04.2010
    • 2
    • Zrenjanin

Renault Laguna II 1.9 dci 2001- problem na displeju

Kolege vozaci evo i mene na vasem sajtu, nazalost odmah sa problemom. Naime kupio sam pre par dana Renault Lagunu II 1.9.dci. U pocetku je sve bilo normalno nisam primetio nikakve znake nefunkcionalnosti, ali nakon 2 dana pri samom starovanju motora primetio sam na displeju da mi komp ne prepoznaje prednji desni tocak. Da li se neko susretao sa ovakvim problemom?
  • Car
    CBC Senator XXL
    • 07.07.2005
    • 900
    • Beograd

Re: Renault Laguna II 1.9 dci 2001- problem na displeju

Da si bar prelistao malo forum video bi da se o tvom problemu pisalo jedno 1000 puta do sad.
    Evo ti tema o laguni pa čitaj, mislim da je bukvalno sve što može da se pokvari na laguni ovde sažvakano: viewtopic.php?f=7&t=31408&start=0
    Bez šale, stvarno je o senzorima za merenje pritiska pisano naširoko...

Comment

• Igysha
      CBC Početnik
      • 02.04.2010
      • 2
      • Zrenjanin

Nisam se do sad bavio forumima tako da se bas i nisam nesto snasao sa pretragom, izvinjavam se na ponavljanju. Znaci po tvom odgovoru rekao bih da su na displeju samo 3 tocka jer cetvrta guma nije dovoljno naduvana, najprostije receno?

Comment

• Chubbs
        Everybody lies
        • 29.01.2006
        • 5807
        • Novi Sad
        • Audi A6 1.8T

Evo ti tema o laguni pa čitaj, mislim da je bukvalno sve što može da se pokvari na laguni ovde sažvakano < klikni na link
        You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
        Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
        Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

Working...
        X