Astra H ukljucivanje BC-a

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • LaMar
    CBC Veteran
    • 01.03.2006
    • 140
    • Beograd

Astra H ukljucivanje BC-a

Koliko vidim na netu moj auto ima mogucnost Board Computer-a ali to nekim razlogom niko pre mene nije ukljucio. Potreban mi je neko sa Tech2 reader-om da mi ovo ukljuci. Auto ima CD (bez MP3 oznake) sa displejom u tri reda, i kada kliknem na BC pise "no function". Po netu sam nasao dosta zadovoljnih korisnika koji nakon odlaska u neki zvanicni servis u Evropi imaju mnogo lepih sitnica pored pracenja potrosnje (zatvaranje prozora daljincem, ostajanje ukljucenih svetla 30 sekundi nakon vadjenja kljuca...). Ko ovde to moze meni da uradi i koliko bih trebao izdvojiti za tako nesto? Da li mora kod zvanicnih ili mogu i obicni serviseri sa ovim alatom?
  • Gavra
    CBC Senator XXL
    • 06.03.2008
    • 2031
    • Beograd

Re: Astra H ukljucivanje BC-a

Moze bilo ko ko ume da aktivira sve funkcije......ako ih tvoja astra podrzava.
    Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• LaMar
      CBC Veteran
      • 01.03.2006
      • 140
      • Beograd

Kao sto rekoh, znam samo da kada kliknem BC meni se ispise No function. Guglajuci sam video da su svi koji su to pitali dobili odgovor da samo treba neko sa tim Tech2 reader-om da otvori sve opcije. Znam i da mi auto ima tempomat pa mi je extra glupo da nemam trenutnu potrosnju koliko god ona netacna bila. Moze li se videi po broju motora ili sasije da li ima te mogucnosti? Mogu li otici kod nekoga da proba da to uradi pa ako uspe naravno da cu platiti. I, naravno, moze li neko poslati barem na PM kontakt nekog sa dijagnostikom ko to ume da uradi?

Comment

• RS-4
        CBC Veteran
        • 29.04.2008
        • 162
        • Norway

Tvoja Astra ima sve te mogucnosti samo kako si i sam rekao moras da nadjes nekog ko ima orig. Tech 2 uredjaj i ko to sa njim zna da uradi. Cim na displeju pise "NO FUNCTION" znaci da je tu ali nije software-ski pusten u rad zato sto prvi vlasnik auta nije hteo da doplati za ukljucenje te funkcije. Svetla za opciju "FOLOW ME HOME" se takodje ukljucuju putem Tech 2 uredjaja ali to nema veze sa BC. Otvaranje i zatvaranje prozora preko daljinca bi trebalo i sad da ti radi samo treba duze da zadrzis tipku za otkljucavanje ili zakljucavanje tj. ako su ti otvoreni prozori a ti hoces da zakljucas auto dovoljno je da duze zadrzis tipku za zakljucavanje i sami ce se zatvoriti ali naravno da mora biti programirana funkcija automatskog dizanja i spustanja prozora.

Pozdrav

Comment

• Mirror
          CBC Senator
          • 29.01.2009
          • 206
          • Novi Sad

Meni su na Astri H "otkljucali" board comp u Catalovu u Novom Sad-u. Znaci u zvanicnom servisu. Receno mi je da je tako jeftinije (plus oni lepo zarade umesto fabrike ). Ne mogu se sada setiti cene, ali mislim da je bilo oko 60 evra (sto je bila sitnica u odnosu na cenu auta). Pretpostavljam da neki drugi servis moze to da uradi jeftinije.
          "Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?" G. Carlin

Comment

Working...
          X