Golf 4 1.6 16 ventila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • samurai75
    CBC Početnik
    • 12.10.2010
    • 2
    • Sremska Mitrovica

Golf 4 1.6 16 ventila

Pozdrav svima,

evo sad samo sto sam se registrovao na ovom forumu, deluje mi ok, mnogo strucnih misljenja, to mi se svidja

imam jedan problem sa golfom 4 1.6 16 ventila, 77kw 105 ks 2001 godiste

uzeo sam ga skoro, ima dva meseca

ono sto se prvo primetilo jeste da mnogo treska u leru, mnogo drmusa kabinu, slabo povlaci, slabo ubrzava

odvezem ga kod majstora, i utvrdi da su bili klipoviu pitanju, dva kriva, lezajevi isto malo dobili, promenjena dizna, bila greskom stavljena od VW pola, imala je dve rupe na dizni a treba da ima 3, majstor nije nasao istu pa je stavio sa 4 rupe
    kaze bolje daima sa vise nego manje, to se moze podestiti na kompu da prima dovoljnu kolicinu goriva

motor je fakticki osvezen, otvarana glava motora i sve to uradjeno, ulje promenjeno, stavljene bosch svecice, i receno je da sad nece biti problema sa tim
    medjutim ja ne osetim da je tu nista bolje, slabo vuce u prvoj i treba mu mnogo vremena da doje sebi, opet se tu oseti neko drmusanje kabine u leru, samo jos da napomenem da golf nema katalizator vec samo predkatalizator, doslo je bilo do iskakanja klipnjace kod prethodnog vlasnika

jel moze neko da iznese misljenje o o vome, bio bih zahvalan

hvala svima jos jednom
  • vladaomega
    CBC Senator XXL
    • 11.10.2010
    • 484
    • beograd

Re: Golf 4 1.6 16 ventila

sve 4 dizne moraju biti iste i odgovarajuce za taj tip motora dabi pravilno radio.imas temu wynns na cbc forumu gde su clanovi cbc lepo objasnili kakve probleme uzrokuju neispravne ili prljave dizne u tvom slucaju neodgovarajuce

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

Za pocetak dobro dosao i mogo bi da skoknes do teme za predstavljanje clanova i da se predstavis. Drugo, promeni majstora tj sustera i trece kupi brale novu diznu kad si vec poceo da ulazes u auto. Nije mi samo jasno dal si znao sta kupujes ili si nakon kupovine skapirao sta si kupio...
      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• samurai75
        CBC Početnik
        • 12.10.2010
        • 2
        • Sremska Mitrovica

hvala zverko,

nisam znao sta kupujem, otac je malo pozurio sa kupovinom dok ja nisam bio tu i desilo se ovo sto se desilo

mnogo toga se radilo na njemu, jbg, valjda ce sad biti u redu

treba jos da se promeni sonda za katalizator i nadam se da ce biti sve ok

hvala na dobrodoslici, stvarno je dobar forum

dragan

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

ako je tako nadji boljeg mastora da ti preceslja auto i stavi na papir kolko kosta da ga dovede u red. ako ti se isplati kereni u akciju ako ne dobos.
          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

Working...
          X