Nisam siguran da li je pravo mesto za sledeće pitanje: Kamion Iveco Stralis 430ks 2005 godina na koji način bi mogla da se izbriše greška koja signalizira kvar vebastera(uredjaj za grejanje kabine vozila dok je vozilo u mestu) Želeo bi da skinem originalan uredjaj i da postavim drugi ali čim se otkači džek sa napajanjem izbacuje "crvenu" grešku. Postoji li mogućnost stavljanja nekog balasta recimo kao kod montaže ksenona ili nešta slično i da više neprikazuje grešku. Sa servisnim kompjuterom to nije moguće. Napajanje je 24V i postoji CAN-BUS magistrala.
Kako skloniti grešku na body kompjuteru
Collapse
X
-
Re: Kako skloniti grešku na body kompjuteru
Probali smo ali na kompjuteru nema opciju da se ukloni webasto kao da ga nema jel to je uredjaj koji ide serijski u proizvodnji pa su tako uradili i body comp. Kod Mercedesa je moguće dodati ili ukinuti neki uredjaj putem kompa a koji postoji u proizvodnom programu. Iveco je tu bio malo ograničenRed Bull daje krila al zato rakija daje quatrro
Comment
-
-
Moguće je da to može da se uradi na taj način, moj problem je što to nema ko da mi uradi na mom kraju a električar u servisu još nije dostigao taj nivo da bi se upustio u taj problem.Red Bull daje krila al zato rakija daje quatrro
Comment
-
-
U pitanju je konkretno Eberšpreher Airtronic grejač koji je 2.2kw snage ali pri spoljnoj temperaturi -35c i nije ubedljiv bog zna kako. Mislio sam da postavim uredjaj Airtronic od 4kw koji je znatno jači sa malom razlikom potrošnje struje ali taj uredjaj body comp ne prepoznaje da bi ga postavio na postojeći dovod struje ( ukoliko na mom uredjaju budem morao da menjam elektroniku koja je cc 25000dinara a novu četvorku imam za 450€ onda ću se radije odlučiti za varijantu novog uredjaja) malo komplikovano pomešala se struja sa parama.Red Bull daje krila al zato rakija daje quatrro
Comment
-
Comment