Jel moze nako da mi kaze gde mogu naci service manual i seme elektricne instalacije za Kia Pride `99god?
manual-linkovi-sve na jednom mestu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
@Master
skini ovde: http://www.cuoresportivo.pl/__stare33/33_dok.html
ovaj od 9,6 mb je na engleskom kompletan workshop manual.Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
skinuo i pregledao...manual je bas obiman i ima sve,bas sve...jedino sto nije za motor koji ja imam.Ovaj je za 1.2;1.3;1.5 verzija sa karburatorom a meni treba za 1.7 IE pa ako neko zna...
Uzgred jedno sasvim,sasvim laicko pitanje-za sta sluzi ta autodata i ima li negde da se skine za alfu?
Comment
-
-
da ne ostavljam opet jednu te istu adresu
kad udejs na ovu stranicu , odozgo pa nadole , sedmi post , imas celi jako dobar manual za alfu nesecam se tacno , ali cini mi se da ima sve do 2002 godine
poprilicno je velik ,ali vredan je da se skine ,mora se na CD snimiti , pa instalirati na com da bi propisno radio ...
Comment
-
-
Taj manual je bas obiman 531 MB ali to nije problem skinuo bih ga,jedino me buni sto pise alfa 156 pa nebih gubio 4,5 sati da ga skidam a posle ispadne da je samo za alfu 156...ako je neko skinuo isti i video sta je nek napise da li je samo za 156-icu ili ima i za 33-ojku...
Comment
-
-
Sorry, samo 156 u svim verzijama motora i opreme.
Deluje OK program, ceo auto sraf do srafa i konektor do konektora...
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Users manual za Alfu 33 (nisam siguran da je za IE motore - proveriti) i Alfu 75;
Format: pdf
Posetiti: www.gmail.com
Username: alfazone
Password: giuliatz
Comment
-
Comment