Calibra V6(c25xe) problem???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Todd
    CBC Početnik
    • 02.08.2009
    • 3
    • Beograd

Calibra V6(c25xe) problem???

Ovako ubacio sam pre 2 meseca u calibru 2.5 V6 i sa pocetka sam je vozio samo na benzin dakle nekih mesec dana,auto je radio
    perfektno i isao nenormalno,posle sam vratio obican plin,samo stavio plocicu za plin iza protokomera i naravno ispred leptira za gas,za prekidanje dizni sam isekao zajednicku zicu za sve dizne (kod opela PLAVO-CRVENA ) auto mi je kad prebacim na benzin radio opet kao i ranije,e sad posle toga sam ga vozio na plin jedno vreme ali uvek ga palim na benzin.kad sam probao auto na benzin posle nekog vremena nije vise isao kako treba,vezao sam da proverim greske i pokazuje ,,low voltage,, za sve dizne ,senzor radilice,visok napon akumulatora,i knock senzor,e sad ti senzori su dobri ali opet sve to brljavi....da li neko moze da mi kaze otprilike da li je ECU riknuo zbog prekinute zice??? Hvala...
  • bojke
    CBC Član
    • 07.05.2007
    • 72
    • kraljevo

Re: Calibra V6(c25xe) problem???

Ne prekida se zica već se stavlja emulator.Moguće je vrlo lako da je pobrljaveo racunar.Skini ga sa napajanja neko vreme da se resetuje pa onda probaj ponovo na benzin.Ako radi normalno moraces da prepeavis struju za plin da ne bi opet imao problema.

Comment

• Todd
      CBC Početnik
      • 02.08.2009
      • 3
      • Beograd

pa znam da ide emulator,ali ja imam samo onaj od c20xe motora za 4 cilindra,probavao sam da ga skinem sa napajanja i sacekam malo i probam na benzin,ugasi mi cek lampicu na nekih 5 sekundi i opet se sve isto desava
      samo me zanima da li je kompijuter stvarno crkao,jer ja imam jos jedan kompijuter za c25xe samo sto ima emobilajzer a ja nemam kod klljuc

Comment

• Todd
        CBC Početnik
        • 02.08.2009
        • 3
        • Beograd

e ovako,odvojio sam sve te greske pa ako neko zna nesto vise sta bi mogao da bude problem neka pomaze

19-Engine speed (RPM) sensor - incorrect signal
        16-Knock sensor (KS) 1 - signal
        49-Battery supply voltage - low
        57-Idle air control (IAC) valve - voltage low
        81-Injectors - Motronic M1.5 - voltage low
        82-Injector 2 - voltage low
        83-Injector 3 - voltage low
        84-Injector 4 - voltage low
        85-Injector 5 - voltage low
        86-Injector 6 - voltage low
        93-Camshaft position (CMP) sensor - voltage low

Comment

• Gavra
          CBC Senator XXL
          • 06.03.2008
          • 2031
          • Beograd

Glavni relej ili napajanje plusom ne valja negde......mozda cak i Alternator pravi problem....
          Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

Working...
          X