Interesuje me dali neko zna gde se sipa ulje za servo na njoj,i primetio sam da u voznji na leru nebitno nece da primi gas vise od 4000 o/m dali neko zna razlog ili tako treba?
Lancia Delta 1.9td 1996god.
Collapse
X
-
Re: Lancia Delta 1.9td 1996god.
Pogledajte ulje za volan da nije sa leve vozačeve strane u uglu ispod šoferšajbne trebao bi da ima poklopčić i ispod posuda za ulje tako je na kappi. Broj obrtaja, šta je sa filterom za naftu, dovodom goriva iz rezervoara ima sito unutra krenite redom od jednostavnijih stvari.
PozzRed Bull daje krila al zato rakija daje quatrro
-
-
tako sto neko u kabini da gas do "daske''(dok je motor ugasen) a ti pod haubom gledas da li ona poluga udara u sraf koji ogranicava max broj obrtaja? Izvini ako te davim i objasnjavam nesto sto mozda znas. Jesi li proverio sto ti je Siera predlozio? Kako auto pali? Radi na leru? Kako prima gas do tih 4000? Da li je zdravo ono crevo sto spaja pumpu i usisnu granu?
Pozdrav!
Comment
-
-
Ne davis.Gledao sam udara u sraf poluga,filter nisam menjao planiram ovih dana,pali lepo,ujutru kad upali hoce malo da trokira nekih 10-etak sekundi i onda radi normalno i lepo prima gas do 4000.i crevo je zdravo mada nisam bas siguran pogledacu.
Comment
-
-
Ja sam stvarno laik ali to je dizel pa ionako nebi trebalo da se tera preko tih 4000 mozda su fabricki zavrnuli, iz nekog razloga, samo razmisljanje, bilo bi lepo da neko iskusniji nesto kaze...Heavy horses ! Move the land under me ...
Comment
-
-
Ako auto radi normalno bez potresa, vibracija, ravnomerno prima gas ne zaleće dok je na leru potrošnja goriva i ulja u normali moj savet je nediraj ništa.Još jednom vidi da eventualno nema nešta pod pedalom gasa tepih ili tako nešta
Red Bull daje krila al zato rakija daje quatrro
Comment
-
-
sve od navedenog je u redu,a i papucica je u redu kada je nagazim ona ide do kraja i poluga udari u onaj sraf i to je to nije do nje...hvala na savetima necu nista da diram za sada ako naletim na nekog ko mozda zna uzrok resicu ga a mozda i tako treba mada sumnjam.
Comment
-
Comment