RENO TVINGO 1.2 16V-ECU-Kontakt brava

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • madwap
    CBC Veteran
    • 02.09.2006
    • 177
    • Beograd

Re: RENO TVINGO 1.2 16V-ECU-Kontakt brava

Ne znam sto ste obeshrabrili coveka... Sve sto fali na "novom" moze da uzme sa starog, kako motor i menjac tako i svu elektroniku... jeste zezancija ali mozda covek uziva u takvim radovima, ja bi se zezao sto da ne... pa sta ispadne
    Renault Twingo, 1.2
    Ono što nemaš od dodatne opreme, ne može ni da ti se pokvari.

Comment

• kiki243
      CBC Senator
      • 06.04.2011
      • 201
      • العربية

Radi se -bez brige

Comment

• Stratos
        CBC Senator XXL
        • 10.09.2008
        • 2594
        • Novi Sad

Imaš li volje i materijala za novu temu o tvom poduhvatu? Ili eventualno ovde da nastaviš? Mislim da bi mogla da bude zanimljiva...

Comment

• kiki243
          CBC Senator
          • 06.04.2011
          • 201
          • العربية

Ma volje imam,to je najmanji problem,nego materijala jos uvek nemam(adekvatnog).
          Naime-prvi problem se javio vec na samom pocetku,jel mi je zelja bila da uvezem auto u Srbiju.Kako vozilo nema motor,a ja uredno dobio sertifikat o euro normi,nametalo se pitanje kako bi nasi ocitali broj motora koji prakticno NEpostoji.To je zahtevalo hitno ubacivanje motora,objedinjavanje svega u jednu saobracajnu(stranu),pa tek onda uvoz,carina itd.Taj tempo nase birokratije mi nije odgovarao pa sam se odlucio za plan "B".
          Rezervni plan podrazumeva odradjivanje proekta napolju.Slupani je vec rascerupan,poskidano sve sto valja(80% auta) oprano i uslozeno.
          Nastavak sledi pred zimu,tako da ce to biti zanimacija za naredni period.Uzgred ocekujem neku zabranu voznje od nekoliko meseci pa taman kad ne budem smeo da vozim ovde,ja cu se posvetiti tvingicu tamo.

Eto ,to su razlozi mog cutanja,jel prakticno nista pametno nisam imao da vam kazem na ovu temu.Dok su gedore i kljucevi u igri-lako cu,ali kad krene zica i kablovi-cucete moje zapomaganje.
          Do tad

Comment

• Stratos
            CBC Senator XXL
            • 10.09.2008
            • 2594
            • Novi Sad

Bićemo tu...

Comment

Working...
            X