daihatsu applause gremlini u ubrizgavanju...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BaneBRE
    CBC Veteran
    • 21.11.2006
    • 100
    • blok 45 nbg

daihatsu applause gremlini u ubrizgavanju...

presao 150.000km multipoint ubrizgavanje... auto je stajao 3 godine, onda sam ga ja pazario, sredio... bla bla bla.. e sad, od samog pocetka se javlja problem koji se manifestuje u gubitku snage na 1-2-3 sekunde, kao da mi neko zabode kocnicu i onda posle toga kad proguta tu "knedlu" zalepi za sediste i radi normalno neko vreme. nema nista odredjeno, nebitan je nacin voznje, broj obrtaja i slicno, jednostavno... kad mu se "digne"

Promenio sam el pumpu u rezervoaru, bobinu, filter goriva, protokomer, ocistio dizne, kablove za svecice, svecice, kapu, ruku, na kraju i ceo razvodnik drugi stavio (svi delovi su uzeti sa drugog applause-a koji radi normalno i svi moji delovi rade na tom drugom autu (sem el pumpe i protokomera, posto je ovaj drugi karburator ali i to dvoje provereno radi)

e sad... jel moze da bude problem do nekog senzora, lambda sonde ili samog kompjutera da brljavi i salje pogresnu informaciju? ...jel postoji dijagnostika za daihatsu ili sta vec? odlepicu, keve mi...
    auto nikad nije vozen na plin i 1991 godiste je sa 77kw

Hvala na odgovorima.
    Last edited by BaneBRE; 14.08.2011, 19:12.
    a sta sam ja, WeWeRiCa a?
  • comi 1342
    Moderator
    • 28.09.2005
    • 1126
    • NS
    • Giulietta ,PUG 106,

To godište bi moglo imati dijagnostiku sa trep kodovima, prodžaraj malo po internetu. Šta se desi sa kazaljkama na isntrument tabli kad auto zatrokira ? Za početak utvrditi da li izgubi struju, ili napajanje gorivom, ili oboje ?
    "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
    "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

Working...
    X