golf 4 1.6 16 v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • karazoki
    CBC Veteran
    • 25.08.2005
    • 157
    • Krusevac

golf 4 1.6 16 v

Na diagnostici izasla graska
    "P1215 Injector Circuit Cylinder 3 Short To Positive"
    Ako neko moze da mi malo pojasni o cemu se radi. Inace automobil ima i ugradjen plin , "holandski" a greska je i nadjena prilikom provere auta kod plinadzije, jer malo seca namanjim obrtajima kada radi na plin,Posto plinadzija nije strucan za auto mehaniku " kako sam kaze" osim promene svecica nista drugo nije radjeno, ali i posle njihove zamene ista greska. On sumnja da plinski uredjaj pravi problem ali posto nema softver za njegovi proveru,,,,,,dodjoh , videh i odoh...
  • nina996
    CBC Senator XXL
    • 20.03.2009
    • 324
    • leskovac

Odg: golf 4 1.6 16 v

Greska vezana za prekid paljenja na 3 cilindru,e sad razlog-svecica,kabal,bombina,ventil,ecu.pa ti vidi
    Pirke

Comment

• nina996
      CBC Senator XXL
      • 20.03.2009
      • 324
      • leskovac

Danas je bio jedan kod mene i nasli smo problem u kablu-mozda si i ti te srece,to tije najeftinije.poz
      Pirke

Comment

• comi 1342
        Moderator
        • 28.09.2005
        • 1126
        • NS
        • Giulietta ,PUG 106,

Uf, ja nisam u školi učio angliski, ali znam da je injector znači ubrizgavač, brizgač , u ovom slučaju dizna.
        Prevedeno bi značilo "greška u strujnom krugu brizgaljke trećeg cilindra - spoj na plus ". Pregledaj kablove koji vode do te treće dizne, i izmeri je omski, pa uporedi sa ostalima...
        "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
        "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• nina996
          CBC Senator XXL
          • 20.03.2009
          • 324
          • leskovac

Uf greska izvinjavam se lose sam procitao
          Pirke

Comment

• Franjo
            Banovan
            • 14.08.2009
            • 2831
            • Inđija - Beograd
            • Renault megan II res

Originally posted by comi 1342 View Post
            Prevedeno bi značilo "greška u strujnom krugu brizgaljke trećeg cilindra - spoj na plus ". Pregledaj kablove koji vode do te treće dizne, i izmeri je omski...
            Short (kratki), što bi švabo rekao kurtz(u)schlus. Moraš imati osetljiv instrument, jer se radi o vrednostima ohma.

Comment

• karazoki
              CBC Veteran
              • 25.08.2005
              • 157
              • Krusevac

Oticicu sutra da da proverimo kabli. Nadam se da je to , to bi bilo najbezbolnije.Mada mogogu i dizne da proverim usput jer njihovo pranje nije nesto sto zahteva puno finansija. Mozda taj kabli i pravi smetnje pri radu na gas. Mada ovako na prvi pogled kabl izgleda ok. Ako je crkla dizna moze li samo ona jedna da se promeni ili mora sve.

Comment

• comi 1342
                Moderator
                • 28.09.2005
                • 1126
                • NS
                • Giulietta ,PUG 106,

Može samo jedna.
                "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
                "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

Working...
                X