1991. godiste, 1.6Xi (multi point ubrizgavanje) auto je stajao 2 nedelje na parkingu i nije paljen uopste. upalim ga i kao aj da se provozam i cim se ugrejao na radnu temperaturu krece lose da prima gas i da puca na auspuh i ugasi se na kraju. nema sanse Bog otac da ga upali dok se ne ohladi totalno... iz iskustva prijatelja jednog koji ima isti auto kao moj i koji je imao identican problem (termodavac) promenio ga i sve normalno... kupim i ja nov termodavac i promenim kad ono medjutim isto se desava... promenio sam i lambda sondu i nije ni do nje. gledao sam da ne vuce falsh vazduh negde ili neko crevo da nije puklo, medjutim sve je u najboljem redu. promenio sam i bombinu, svecice, kablove, stavio drugi razvodnik ali se auto isto ponasa...
sta dalje? zvao sam ovlasceni servis da vidim je l' imaju dijagnostiku i tako vidim sta ga muci i lik mi kaze da oni to ispituju tako sto skidaju delove i stavljaju druge sistemom eliminacije pa dok ne ubodu sta je... tako moze i moja baba...
sta dalje? zvao sam ovlasceni servis da vidim je l' imaju dijagnostiku i tako vidim sta ga muci i lik mi kaze da oni to ispituju tako sto skidaju delove i stavljaju druge sistemom eliminacije pa dok ne ubodu sta je... tako moze i moja baba...
Comment