Daihatsu applause (opet ja)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BaneBRE
    CBC Veteran
    • 21.11.2006
    • 100
    • blok 45 nbg

Daihatsu applause (opet ja)

1991. godiste, 1.6Xi (multi point ubrizgavanje) auto je stajao 2 nedelje na parkingu i nije paljen uopste. upalim ga i kao aj da se provozam i cim se ugrejao na radnu temperaturu krece lose da prima gas i da puca na auspuh i ugasi se na kraju. nema sanse Bog otac da ga upali dok se ne ohladi totalno... iz iskustva prijatelja jednog koji ima isti auto kao moj i koji je imao identican problem (termodavac) promenio ga i sve normalno... kupim i ja nov termodavac i promenim kad ono medjutim isto se desava... promenio sam i lambda sondu i nije ni do nje. gledao sam da ne vuce falsh vazduh negde ili neko crevo da nije puklo, medjutim sve je u najboljem redu. promenio sam i bombinu, svecice, kablove, stavio drugi razvodnik ali se auto isto ponasa...

sta dalje? zvao sam ovlasceni servis da vidim je l' imaju dijagnostiku i tako vidim sta ga muci i lik mi kaze da oni to ispituju tako sto skidaju delove i stavljaju druge sistemom eliminacije pa dok ne ubodu sta je... tako moze i moja baba...
    a sta sam ja, WeWeRiCa a?
  • alexa05
    CBC Senator XXL
    • 23.07.2006
    • 1769
    • Smederevo
    • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Odg: Daihatsu applause (opet ja)

I moja
    EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• comi 1342
      Moderator
      • 28.09.2005
      • 1126
      • NS
      • Giulietta ,PUG 106,

Odg: Daihatsu applause (opet ja)

Mog'o bi imati neku samodijagnostiku, blink kodovima, proguglaj malo, dok se ne javi Japanac...
      "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
      "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

Working...
      X