golf 4 16 16v motor azd

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Gusar
    CBC Član
    • 19.03.2012
    • 85
    • zemun
    • Fiat Uno 45s fire...

Odg: golf 4 16 16v motor azd

ovde se neradi o detonaciajma ako upalis auto a u nekom trenutku neka od dizni natoci previse goriva u neki od klipova dolazi do tzv hidro udara tj posto je beenzin tecnost on je ne stisljiv i to ti je isto ko da si ubacio sraf u kompresioni prostor i dolazi do pucanja klipnjace ili klipa ili cak i radilice meni se desila slicna situacija relativno skoro otisla je klipnjaca pa sam morao da je menjam uzrok preteranog istakanja goriva na diznama bio je neispravan regulator vis pritiska i protokomer koji su slali pogresne informacije ecu i onda je brljavio. pa prema tome to sto ecu izbacuje greske to nema veze jer nefunkcionalnos jednog dela dovodi do nefunkcionalnosti jos barem tri dela... znaci mozda je ja bih opet proverio protokomer i regulator visokog pritiska... probaj da nadjes neki na zajam da proveris pozdrav

Comment

• TECA
      CBC Senator XXL
      • 14.10.2007
      • 2355
      • Oz

Pa ne naliva ga on kofom ,pa hidro udar.....auto vergla,jedino ako je pukao z. kais,a neko uporan da ga upali

Comment

• pavloni
        CBC Član
        • 19.08.2010
        • 83
        • usce

klapna odradi kao da je sve ispravno koliko to ja mogu da vidim.sta sam jos primetio kod klapne:kad je sve ispravno kad se da kontakt motorce klapne radi par sekundi i ugasi se,a sad nekad se zujanje motorceta cuje non stop dok je kontakt ukljucen,nekad odradi normalno anekad se uopste ne cuje.na temperaturu nisam obratio paznju u ponedeljak cu i to proveriti.

Comment

• TECA
          CBC Senator XXL
          • 14.10.2007
          • 2355
          • Oz

Imas nalivanje gorivom,a nisi gledao temp??? A vidis,i ona ti je uslov za adaptaciju klapne
          Last edited by TECA; 14.04.2012, 20:26.

Comment

Working...
          X