zastava 10 1,2 osam ventila,blinka lampica za gresku non stop ,auto normalno radi ne prijavljuje nikakvu gresku,dali je problem u podesavanjima ili nesto drugo? pozdrav.
mislim da sam bio jasan ,znaci greske nema parametri su ok,lampica blinka znaci trepce ne gori stalno. prvi put se srecem sa treptanjem lampice za gresku.
Verovatno obrisana adaptacija(i posle toga ipak ima kao gresku,mislim P1300)....nekoliko puta stisnuti gas sa lera,da predje 5500 obrtaja(temp.motora mora biti preko 85c) i ugasice se...a verovatno se do danas i sama ugasila
pozdrav za mog druga teca,ne prijavljuje mi gresku i dalje samo sada u parametrima lambda sonda prva, svremena na vreme jako varira,i broj obrtaja pomalo varira.sutra cu da probam step motor jer u njega sumnjam.
Ne moze biti da lampica blinka i da nema gresku...ima ali je tvoj skener izgleda ne vidi....a sta te kosta da prvo uradis kako sam rekao.Posle brisanja skenerom,adaptivnih parametara,a mozda i gresaka u motornom ECU,punto dvojka se ponasa upravo tako,sto bi z10 bila drugacija
Comment