Audi A4 1.6 (AHL) Avant, klimatronik ako je to bitno, kad dam kontakt kazaljka za temperaturu se pokrene za 1-2 mm tj dođe na 60 stepeni i tu ostane koliko god i kako god da vozim-grad, otvoreno. Grejanje u kabini dobro, čini mi se odlično, do sada mi nije palio ventilator mada je i dosta hladno napolju, posle nekih pola sata gradske vožnje proverio sam donje crevo hladnjaka i nije bilo toplo, mozda malo ali mi se cini da je to od toplote motora dok je gornje baš vruće. Mozda nije dostigao temperaturu da otvori termostat ali ponavljam, grejanje radi. Problem je nastao kad sam početkom novembra promenio svu tečnost u sistemu. Da li je problem termostat, senzor temperature, mozda vazduh u sistemu ili nešto u tabli? I čini mi se da mi je i potrošnja skočila od tad.
Audi A4 1.6 ne postize radnu temperaturu
Collapse
X
-
posto je problem,kako navodis,nastao posle zamene tecnosti,najverovatnije da u sistemu ima vazdusnih cepova,ukoliko sam nisi dovoljno strucan da to utvrdis,najsigurnije je da odes kod majstora,jer ce to profesionalc ustanoviti za jako kratko vreme,a neispravan sistem za hladjenje moze da izazove ozbiljna ostecenja na motoru
-
Comment