Pomoc!! Golf 3 1.8 66k

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sasa46xy
    CBC Član
    • 11.02.2013
    • 11
    • Beograd
    • Golf 3

Pomoc!! Golf 3 1.8 66k

Ljudi pomagaj te,problem sledeci:
    Ler gas mi radio nestabilno kada je hladan na 1200-1500 varirao sam dizao i spustao a kada se zagreje na 1000-1100,da napomenem na plinu,a na benzinu sam morao da drzim papucicu za gas da ga odrzavam da se ne ugasi.
    Danas odem kod majstora koji je blizu mene i onako polu hladan auto menja sam odrtaje (inace nisam isao zbog toga nego zbog menjaca da pogleda majstor dali ima dovoljno ulju u menjacu) i majstor kaze radi nestabilno ja kazem znam nista mi posebno to ne smeta u voznji je sve normalno,on kaze aj da ti ja restarujem rucno step motor ler gasa,on cacne nesto i to je to.
    Ja krenem kuci znaci nema 1km i pre nego uspem da se parkiram auto digne obrtaje na 5500-6000 u legu,ja ga odmah ugasim upalim on opet isto,ja opet ugasim i upalim i tek tada se vrati u normalu ja se parkiram i ostavim 2-3 min auto da radi on radi normalno.
    Da napomenem nije mi se to desavalo.Ne znam sta da radim niti znam sta se gde nalazi kod golfa 3 posto sam ga relativno skoro kupio,svaki savet je dobro dosao a i neka slika sa uputstvom.
    Hvala unapred.
  • Boki Ar
    CBC Senator XXL
    • 11.11.2004
    • 2827
    • Aranđelovac
    • Vektra

Za početak, skini klemnu - (minus) na jedan minut, stavi je i probaj. Javi šta se dešava.

Comment

• killik
      CBC Veteran
      • 08.04.2010
      • 134
      • Kosovska mitrovica

Meni se isto to desavalo na audiju...Pomoglo mi je ciscenje leptira gasa, i kao sto rece Boki Ar probaj sa skidanjem kleme.

Comment

• sasa46xy
        CBC Član
        • 11.02.2013
        • 11
        • Beograd
        • Golf 3

Oblicnooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pomoglo prede kao maca na plinu 1000 ne mrda,na benzinu 900 i kao da je zapekla skazalja ne mrda ,sto bi rekli stari puu puu da ga ne ureknem
        HVALA na pomoci!!!!

Comment

• Boki Ar
          CBC Senator XXL
          • 11.11.2004
          • 2827
          • Aranđelovac
          • Vektra

Kad se bude ponovilo, znaj da mora da se napravi "reset". Moguće je uraditi da to bude automatizovano, da ne skidaš klemnu svaki put.

Poz,
          BP

Comment

• killik
            CBC Veteran
            • 08.04.2010
            • 134
            • Kosovska mitrovica

Jel moze pojasnjenje oko toga da bude automatizovano?

Comment

• Stefan90
              CBC Član
              • 13.11.2012
              • 90
              • Beograd
              • Audi TT mk1

Ja sam cuo za foru da das kontakt i ostavis auto 10min samo drugi kontakt bez paljenja i trebalo bi da se tako resetuje ler gas, ali meni nije uspelo meni se ne resetuje cak ni kad skinem klemu moracu na diagnostiku.

Comment

• sasa46xy
                CBC Član
                • 11.02.2013
                • 11
                • Beograd
                • Golf 3

Stvarno Boki kako da se napravi da bude "automatizovano" i ako znas jel ima tu negde (ustvari mora da ima samo gde?) da se steluje i kako se steluje leg gas,kako da mu se stavi odredjen broj obrtaja?
                Jer me bas zanima sta je majstor cackao ili cacnuo da je on posle podivljao.

Comment

• Stefan90
                  CBC Član
                  • 13.11.2012
                  • 90
                  • Beograd
                  • Audi TT mk1

pa jel je mogao mastor nesto mehanicki da odradi uopste da auto prvo ide ok a posle da poludi? meni to deluje kao da je zaglavila klapna? on je mozda samo ocistio ili nesto. Boki otrki nam misteriju

Comment

• Boki Ar
                    CBC Senator XXL
                    • 11.11.2004
                    • 2827
                    • Aranđelovac
                    • Vektra

Majstor je, verovatno, ručno isključio i ponovo uključio "koračni" (step) motor od lera. Zato je poludeo.

Ako bi mi rekao oznaku motora (ADZ na primer) možda bih mogao tačnije znati.

Comment

• sasa46xy
                      CBC Član
                      • 11.02.2013
                      • 11
                      • Beograd
                      • Golf 3

ABS
                      jel to ?

Comment

• Boki Ar
                        CBC Senator XXL
                        • 11.11.2004
                        • 2827
                        • Aranđelovac
                        • Vektra

Valent: Svi zahtjevi za pomoc trebaju imati detaljno navedene podatke o vozilu. Godina, model, motor, vrsta ubrizgavanja, tvornicki alarm ili naknadno ugradjeni. Barem osnovne podatke. Bez istih, postovi ce biti brisani ili prebaceni.
                        Ok, podsetnik na pravila. Tvoj Golf je '92-'93? Bosch Mono-motronik.

Comment

• sasa46xy
                          CBC Član
                          • 11.02.2013
                          • 11
                          • Beograd
                          • Golf 3

ok,ok izvnjavam se.
                          92 god. 1.8 66kw monopint i ima ugradjen plin (lovato)

Comment

Working...
                          X