grejno telo

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Delkan
    CBC Senator XXL
    • 14.06.2005
    • 829
    • 60 km From BG,West

Meni to jos bude i zanimljivo,nekako se osecam kao klinac sa lego kockama.Naravno,treba to sve vratiti na svoje mesto...Ako imas strpljenja,volis da rasklapas i sklapas kojesta,onda zasuci rukave i ne odustaj.Znas ono:"If You Fuck-Fuck! If You Don`t-...

Comment

• fantastik
      CBC Senator XXL
      • 28.07.2005
      • 417
      • Novi Sad

najgore sto nema majstora sa dobrim zivcima, pa pre neki dan menjam gume na autu stavljam zimske i majstor zaboravi da odvrne 5-ti sraf i lupa macolom kao majmun po felni kao zapeklo dok drugom vec nije bilo sumljivo pa pogledao i naravno konstatovao da je ostao jedan sraf, i eto kako sad dati nekom majstoru nesto da ti odradi

Comment

• Daka
        CBC Senator
        • 15.06.2005
        • 277
        • Subotica

Ja sam imao tih problema sa grejacem kabine(radijator) i nisam ga menjao,inace simptomi su sledeci :masti staklo prilikom ukljucivanja ventilatora na vruc vazduh i miris antifriza u kabini koji nije nimalo prijatan.Resenje je bilo sledece ,AKO rupa nije velika uzmi TECNOST za zaptivanje hladanjaka i lepo ga uspi u hladnjak ,uradi po preporuci proizvodjaca i ako budes imao srece ko ja resio si problem.Samo da znas ako ti ovo uspe i prilikom svakog menjanja antifriza moras obavezno ponovo da uspes i tu tecnost jer se problemi vracaju,meni vec 2 godine tako stoji uspesno zaptivena rupa u radijatoru,a inace investicija i rad su dosta papreni...probaj ovo ce te kostati mozda plafon 300 dinara!!!SRECNO!!!!!

Comment

• Vlada_nbgd
          CBC Senator XXL
          • 11.09.2005
          • 1066
          • Novi Beograd/Topcider
          • ford focus sport pack

Ja se ne bih igrao sa tim sredstvomj za zaptivanje,kada sam imao slican problem i konsultovao se sa majstorima dobio sam odgovor:u hladjak samo antifriz(i voda)jel su moguci problemi koji rezultiraju otvaranjem motora.Naravno postoje i pozitivna iskustva ali s obzirom da je u pitanju dobar auto,a i potencijalno skupa popravka treba ici na najkvalitetnije resenje...
          FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• Daka
            CBC Senator
            • 15.06.2005
            • 277
            • Subotica

Pa upravu si ti ako ti u sobi imas drvece na kome rastu pare,pa ono par 10000 dinara nije problem!!! Ali ako treba SINE da puknes jednu prosecnu mesecnu zaradu ili platu za jedan grejac a koji se moze resiti za 300din ,umesto da zabijes majstoru minimum 100 eu za ruke...a ono uspe...ne znam sta je bolje...a sto se tice AUTA taj auto i nije vise nesto mlad,a i oni koji su tu tecnost napravili sigurno nisu IDIOTI pa pustili u slobodnu prodaju bez ikakvih testiranja za dati prozivod!!
            Ocigledno tebe zivot miluje i pare padaju s neba!!

Comment

• Valent Vudriga
              CBC Senator XXL
              • 02.04.2005
              • 2778
              • USA

Sredstva za cepljenje funkcionalna su samo do odredjene mjere. Dobra su za situacije gdje se radi o malim otvorima. Vazno je primjenjivati ih u adekvatnim kolicinama. Pretjerivanje dovodi do zacepljenosti grijaca, a cesto i hladnjaka. Jednu od tih komponenti koriste americki proizvodjaci na novim autima u tvornici pri sklapanju. Nagon izvjesnog vremena, najveci dio se rastvori u antifrizu i ostane samo dio koji se stvrdne na rupici. Sve zavisi od velicine otvora na grijacu. Ponekad se moze "kupiti"
              malo vremena prije velikog zahvata.

Comment

• Daka
                CBC Senator
                • 15.06.2005
                • 277
                • Subotica

Cinjenica je da mu nece ZARIBATI motor(LUPAM) ako proba,ja vam ljudi kazem dve godine, tj trecu zimu mi zaptiva i nepravi mi problem ,a presao sam 40000 km za te dve godine i nikakvih problema NISAM imao samo sam ustedeo dobre pare za tu zamenu i preusmerio ih na pametnije stvari kao sto je kocioni sistem..itd. Ako je mala rupa zatvorice je i nece imati problema a ako ne onda nek BADZA odresi "kesu" i nek plati!!!
                N ije neka mudrost odneti kola kod majstora i dobro platiti...Covek je sigurno dosao na forum da vidi da li uopste neko ima iskustva s tim i SIGURAN sam da trazi jeftiniju varijantu .Pa i zena zna oterati kola u servis ,zar ne?

Comment

• Vlada_nbgd
                  CBC Senator XXL
                  • 11.09.2005
                  • 1066
                  • Novi Beograd/Topcider
                  • ford focus sport pack

za Daku:

Ne vidim potrebu za takvim tonom,ja sam samo izneo svoje misljenje i molio bi te za u buduce da se ne bavis mojim zivotom.A moj predlog je takav upravo iz razloga sto ne berem pare po drvecu i svestan sam sta moze da prouzrokuje sipanje tog "diht"sredstva.U krajnjem slucaju ovo je forum gde ljudi iznose svoja misljenja sa tehnickog aspekta,a ne socijalnog.I sto je najbitnije postavljac topika ce odluciti sta je najbolje za njega i njegov dzep,a mi smo tu da predlozimo moguca resenja
                  FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• Valent Vudriga
                    CBC Senator XXL
                    • 02.04.2005
                    • 2778
                    • USA

Razlicita misljenja ne treba interpretirati kao napad na osebnost drugog ucesnika u dijalogu.

Temu zatvaram. Valent Vudriga

Comment

Working...
                    X