Audi A4 97.godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • rodjo2208
    CBC Član
    • 09.03.2013
    • 40
    • Banja Luka
    • Opel

Audi A4 97.godina

U pitanju je audi 4 97. god 1.8 benzin,ne baca varnicu na prvi klip,bobina je stavljana na drugo auto i tamo radi perfekt,
    senzor radilice po po autodati mjeren ommetrom i ima 480 oma,kako i pise da treba,na dijagnostici ne izbacuje nikakvu gresku
    osim nakon otprilike minut rada za lambda sondu,auto pali,ali naravno trokira,da li je neko mozda imao slicno iskustvo
    da bi znao sta bi moglo da bude?Hvala
  • zoranbg
    CBC Senator XXL
    • 23.03.2005
    • 4098
    • Rooster's Hill , Beog
    • Grande Punto 1.2

a jesi stavio drugu bobinu na svoj auto?
    probaj i to. probaj i kablove da proveris,svecice.
    ako imas kompjuter,proveri da li salje signal bobini da okine.
    Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• rodjo2208
      CBC Član
      • 09.03.2013
      • 40
      • Banja Luka
      • Opel

To sam zaboravio napomenuti,prvo sam stavio drugu bobinu jer je bilo najlogicnije da je ona u pitanju,ista stvar se desavala,zato svoju bobinu prebacim na drugo auto i tamo radi super.Svjecice nove,kao i ta dva kabla,posto bobina nasjeda na dvije svjecice i tako se zavrne,a iz nje idu dva kabla koja idu na druge dvije,iz tog jednog kabla koji ide na prvi klip nebaca struju,na druge klipove baca normalno i auto upali na ta tri klipa.Da li vrijedi pokusati zamjenuti senzor radilice,njega cu dosta teze naci u svojoj okolini.

Comment

• Delkan
        CBC Senator XXL
        • 14.06.2005
        • 829
        • 60 km From BG,West

Nema senzor radilice veze sa tim. Jesi ti siguran da nema varnice ili samo znas da prvi cilindar ne radi?
        Merio kompresiju?

Comment

• rodjo2208
          CBC Član
          • 09.03.2013
          • 40
          • Banja Luka
          • Opel

Nema varnice,auto vergla 15-20 sekundi i ne baci ni jednom,na ostale klipove baca normalno,zato i jeste jako cudno.

Comment

• chobo13
            CBC Senator XXL
            • 01.05.2009
            • 1274
            • pozega,srbija
            • AUDI,VW

i meni tu smrdi na nesto drugo.da li si sto posto siguran da nema varnice?obavezno kompresiju na tom cilindru i proveri benzinsku diznu.moze biti i izlaz iz racunara...
            nemo se patis sa senzorom bzv,da je do njega tesko da ce uopste upaliti...

Comment

• rodjo2208
              CBC Član
              • 09.03.2013
              • 40
              • Banja Luka
              • Opel

100% siguran,varnice nema nikako na tom klipu,a jedna bobina,a logicno da bi trebala biti,mada opet bi trebala bacati varnicu i da je losa kompresija po logici,a u pravu si za senzor,bez njega nece da upali i ugasi se kad ga istekam.Sutra cu imati malo vise vremena da pregledam.

Comment

• rodjo2208
                CBC Član
                • 09.03.2013
                • 40
                • Banja Luka
                • Opel

Na kraju sam unimjerom ispitivao instalaciju i nadjem da je u prekidu jedan signalni kabal od bobine do glavnog racunara,pukla je stopica gdje se kabal steze na samom dzeku bobine,zalemio sam i sad auto radi normalno,hvala svima na pomoci.

Comment

Working...
                X