Problem sa startovanjem Golf 4 1,9tdi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Diskretni Heroj
    CBC Početnik
    • 22.04.2014
    • 7
    • Nis
    • Golf

Problem sa startovanjem Golf 4 1,9tdi

E ovako, imam golf4 1.9 TDI.. 66kw 101ks. E sad, problem je sledeci..
    Auto pali, radi, lepo ide, lepo vuce, nikakve probleme nema u toku voznje, a kad se ugasi auto a ne ugase se svetla posle toga sa upaljenim svetlima nikako ne mogu da upalim auto... Prodju 5-10 minuta auto upali maltene bez verglanja..
    Na dijagnostici kad se auto prikljuci nikakvu gresku ne pojavljuje kompijuter. A to kad mi se desi da nece da pali sa upaljenim svetlima, dijagnostika ne moze da ocita auto jer kompijuter ne salje nikakve signale.. Da li je neko imao ovakav slican problem. Ako jeste neka pomaze, bicu mu zahvalan..
  • comi 1342
    Moderator
    • 28.09.2005
    • 1126
    • NS
    • Giulietta ,PUG 106,

Golf ti je u Srbiju čudo, njegovih 66 KW razvije 101 KS, inače 90,...
    Siguran si da je zbog svetala, mora da se mogu isključiti pa probati bez njih ? Ja bih rekao da tebe muči nešto drugo, opiši od kad se javlja i zašto misliš da su svetla uzrok...
    "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
    "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• Diskretni Heroj
      CBC Početnik
      • 22.04.2014
      • 7
      • Nis
      • Golf

Originally posted by comi 1342 View Post
      ..
      Siguran si da je zbog svetala, mora da se mogu isključiti pa probati bez njih ? Ja bih rekao da tebe muči nešto drugo, opiši od kad se javlja i zašto misliš da su svetla uzrok...
      Pa samo ne mogu da upalim kad su mi svetla upaljena, ovako kad su ugasena pali bez problema.. I to kad ne mogu da upalim, preko dijagnostike uopste ne moze da se ocita vozilo..

Comment

• comi 1342
        Moderator
        • 28.09.2005
        • 1126
        • NS
        • Giulietta ,PUG 106,

Znači, problem je samo što ne možeš da ga upališ sa uključenim svetlima ?
        Jel ti dograđivano automatsko paljenje svetala ili alarm, ksenoni ili neka led svetla ?
        "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
        "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• ada
          CBC Senator XXL
          • 04.06.2005
          • 2375
          • Novi Sad
          • Svasta nesto

i da li si proverio slucajno da nije nagoreo (u kratkom spoju) prekidac svetala posto im je to dosta cest problem.
          Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
          Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
          Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
          Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• Diskretni Heroj
            CBC Početnik
            • 22.04.2014
            • 7
            • Nis
            • Golf

Nije nista ugradjivano, sve je fabricki...
            A ovo nista nisam gledao, sutra cu da kazem mehanicaru sa kim radim da obrati paznju i na to..

Comment

• XM_V6
              CBC Veteran
              • 18.01.2014
              • 119
              • Zrenjanin
              • Citroen XM V6 12V

Tek sada sam video ovu temu. Jesi li resio problem?
              Imao sam slican kvar na passatu covek je pre nego sto je dosao kod mene isao u porsche bg i ns.
              Sada gasi svetla pre gasenja motora i nema problema..
              Ne znam u cemu je kvar dijagnostika nije izbacivala ni jednu gresku...

Comment

• Diskretni Heroj
                CBC Početnik
                • 22.04.2014
                • 7
                • Nis
                • Golf

Ma nisam jos, idalje tako zeza.. Sad sam samo naviko da gasim svetla, pre kad zaboravim ne mogu da krenem nigde..

Comment

• chobo13
                  CBC Senator XXL
                  • 01.05.2009
                  • 1274
                  • pozega,srbija
                  • AUDI,VW

Moras da oteras auto kod autoelektricara,tu ti mehanicar tesko da moze da pomogne.
                  koje ti je god golf?

Comment

• Diskretni Heroj
                    CBC Početnik
                    • 22.04.2014
                    • 7
                    • Nis
                    • Golf

2002

Comment

• clico
                      CBC Veteran
                      • 05.05.2014
                      • 161
                      • petrovac
                      • Opel

Originally posted by chobo13 View Post
                      Moras da oteras auto kod autoelektricara,tu ti mehanicar tesko da moze da pomogne.
                      koje ti je god golf?
                      Poslusaj kolegu i auto kod Autoelektricara da ne napravis neki Zijam pogotovu ako si amater?????

Comment

Working...
                      X