Pozdrav narode, imam golfa 3 1.9 1995 godiste do pre nedelju dana auto radio kao sat i odjednom nece da upali posle provedene noci.Zamenio sam mu filtere,grejace,propratna creva proverio alnaser i alternator,stavio nov akumulator i nece pa bog.Cak i na gurku nemogu da ga upalim jedino da ga spustam nizbrdo i to da idem preko 30km na sat da bi upalio.Cim ga tako upalim stanem i istog momenta ugasim i upali odmah na pola kljuca.Dok vergla pre nego sto izvuce akumulator na auspuh izbacuje beli dim a dok je upaljen sa punim gasom izbacujem crni dim ali ne u velikim kolicinama nego prve 2 sekunde posle toga ni malo ne dimi.Ako je neko imao ovakav problem ili zna resenje molim vas pomagajte ili ga spustam niz prvu liticu.
golf3 SDI nece kad je hladan
Collapse
X
-
Pošto je sa strujom, po svemu sudeći sve u redu, proveri dovod goriva! Da se ne bi zaprljao, odvezi ga kod majstora automehaničara. Kakav filter goriva imaš? Ako nemaš providan (plastični), ubaci u liniju plastični, pa ćeš videti, da nemaš dotok goriva, nego ti ubacuje vazduh, dok ne povuče gorivo i upali.
Inače, korisno je, povremena upotreba WIN`s sredstva za čišćenje dizni za diesel injection, koje se sipa u rezervoar. Ima i drugih, ali ovaj upotrebljavam redovno, zbog garantovanog kvaliteta.
Comment
-
-
E ovako isao sam kod 2 elektricara oba su me lepo osurila samo za proveru ali ajd nema veze ispitano je sve oko struje i sve je kako treba,zakazao sam za utorak da mi covek pregleda sve dizne pa ako treba i motor da rastavlja.Cim zavrsim javljam sta je bilo.
Comment
-
-
KOMPRESIJU neka ti izmeri na hladnom autu,to pod broj jedan.Da je neka dizna zalepila radio bi na tri cilindra a da je rastočila tebi bi auto dimio ko ćiro.Ali dobro treba svakako da proveriš i dizne.I proveri i uzubljenjeBolje jednom dvaput nego nijednom triput
Comment
-
Comment