Vec me je muka da stalno postavljam pitanja jer stalno imam neki problem sa mojom oktavijom 2002 god(zena kaze jebo te auto samo ulazes u njega
) Problem koji imam nje sledeci: Pre par dana se vracam sa mora i naravno klima ukljucena, radi se o klimatroniku kad odjenom primetim da mi ventilator koji duva hladan vazduh cas duva jace a cas slabije tj varira. Pojacam ja klimu tj ventilator na veci stepen, zatim povecam pa posle i smanjim temp na displeju ali isto. Iskljucim klimu na par minuta upalim kad ono opet varira. Da napomenem da klima hladi dobro, duva konstantno ali da pocne da varira sto je veoma iritantno jer se cuje kako pojaca vent skoro do kraja pa oslabi. Zatim sam probao da iskljucim klimu i ukljucim na econ mod tj samo da duva ventilator i ponasa se apsolutno isto samo sto neduva hladno. Radio sam i self diagnostic za climatronic gde mi sve isproverava i izbaci gresku 04FA sto mu dodje "Recirculation Flap Servo Motor". Da napomenem da sam tu gresku imao i ranije(oko godinu dana od kada sam kupio auto) ali da je sve funkcionisalo normalno a i ta greska ima veze samo sa recuilkulacijom vazduha u kabini sto mi inace takodje dobro radi
Trazim po netu odgovor tj resenje na moj problem ali nigde nisam nasao resenje. pomagajte ako znate MOLIM VAS

Trazim po netu odgovor tj resenje na moj problem ali nigde nisam nasao resenje. pomagajte ako znate MOLIM VAS
Comment