Izvinite ali nemam vremena da trazim postove mozda na slicnu temu tako da moram da otvorim ovaj post.
Auto je VW Golf II 1.3 MPI (ja mislim 40 kW, 55 hp i engine code NZ) motor mu kao sa Golf-a I samo sto je MPI, a problem je sledeci kada se auto zagreje nece da redi na leru. Sve sam proverio i konektore i kablove i creva i sve zivo i ne mogu da vidim nikakav kvar
. Inace sem problema sa lerom auto se normalno ponasa, pali super i samo na kratki dodir kljuca, kada je hladan lepo i mirno radi na leru isto tako prima i lepo gas, e kad se zagreje pocinju problemi na naglo stiskanje gasa kao da se pojavi mala knedla (poneki put) i tako zagrejan nece da drzi ler. Do ovog problema samo je doslo od jedan put (kao da je autu palo na pamet od jedanput da me malo drka
). Jel zna neko u cemu je problem ili jel zna neko resenje ovog problema?
Auto je VW Golf II 1.3 MPI (ja mislim 40 kW, 55 hp i engine code NZ) motor mu kao sa Golf-a I samo sto je MPI, a problem je sledeci kada se auto zagreje nece da redi na leru. Sve sam proverio i konektore i kablove i creva i sve zivo i ne mogu da vidim nikakav kvar

Comment