Reset kompijutera , uklanjanje ranijih gresaka da ili ne

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • milanjovanovic
    CBC Član
    • 06.10.2015
    • 74
    • Beograd
    • Audi a2

Reset kompijutera , uklanjanje ranijih gresaka da ili ne

Zanima me moze li se resetom racunara na autu izbrisati eventulano ranije nastale greske. Imao sam problem sa stop svetlima, epc lampica mi je radilia povremeno po malo i to iskljucivo u trenutuku kad nisu radila stop svetla , malo pritiskao kocnicu ona prorade i tako dok nisam zamenio prekidac stop svetla. Lampica sada i dalje stoji, po nekad se na kratko iskluci ali je gotovo uvek upaljna. Da li se na ovakav nacin brisu greske koje su mozda upamcene bez obzira sto je sada uredu sa stop svetlima , evo i linka https://www.youtube.com/watch?v=YZEF7p_U9YY . Moze li to na ovaj nacin ili da ne radim to.
  • mishja
    CBC Veteran
    • 13.12.2013
    • 112
    • mladenovac
    • fabija, partner

ovo ti je reset servisnog intervala, kad uradis mali servis resetujes brojac
    a ta lampica sto svetli vidi sta je to, ne bi se ona gasila-palila bez veze i mislim da brisanjem greske dijagnostikom neces nista uraditi dok ne utvrdis uzrok, za pocetak proveri ponovo kontakt

Comment

• clico
      CBC Veteran
      • 05.05.2014
      • 161
      • petrovac
      • Opel

Sada videh reset servisnog intervala ti je Kolega lepo rekao. Daj ti postavi ovde na forum da vidimo koje greske imas u Sistemu?Pises da si promenio otpusni prekidac Stopa a reci nam dali si proverio dali su sve mase Ok na Stop lampama , jer ako nisu i tada ti preko otpora Stop lampi (kada masa nije ok)vracati istu gresku... U ostalom daj da vidimo koje greske imas da bi ti pomogli...

Comment

• milanjovanovic
        CBC Član
        • 06.10.2015
        • 74
        • Beograd
        • Audi a2

Hvala puno, ovaj problem sam imao pre nekoliko meseci, majstor proverio nesto oko prekidaca za stop svetlo (nije lepo postavljen), nesto preko dijagnostike brisao i sve to posle toga proradilo. tako da je to reseno, sta god je bilo, mada mislim da je prekidac za stop svetlo pravio problem iako je namesten po specifikaciji proizvodjaca (meni bar to tako izgledalo ) izgleda da je imalo neki blagi luft koji je na blagi potres paljenje, ili voznja registrovao neku gresku, on ga nesto dodatno utego i posle toga radilo.

Comment

• ragazzoni
          CBC Senator XXL
          • 24.02.2009
          • 774
          • Obrenovac i okolina
          • Opel Omega 2.0i-16v

Resetom na ovaj način brišeš servisni interval i postavljaš na zadatu vrednost. Greške koje postoje i koje se dijagnostikom čitaju su informativnog karaktera, stalne ili povremene i ukayuju da li i kako šta popraviti. One se kod nas brišu i većina ljudi misli da je rešila problem. Zaista nešto se više ne ponovi, ali nešto se i ponavlja i treba poraditi na tome
          ''Ovladajte TEHNIKOM, da ne bi ona ovladala VAMA!!''
          Poslednja reč tehnike uvek je UPOMOĆ!!!

Comment

Working...
          X