Golf 2 1.3 problem

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • petar036
    CBC Početnik
    • 22.12.2015
    • 2
    • raska
    • golf

Golf 2 1.3 problem

Pozdrav svima! Imam problem u pitanju je golf 2 1.3 motor,radi na plin. Kada ga upalim hladan radi sve lepo ,u toku voznje kada je zagrejan na malo jace dodavanje gasa cuje se detonacija pod haubom i ugasi se. vegrlam da upali ono i dalje puca. pogledam pod haubu ona gumica gumena sa creva sto vodi u usisnu granu se izdigne,namestim je krenem da upalim ono opet pukne i izbije tu gumicu. kada se ohladi sve lepo upali dok se ne zagreje dobro onda isti problem. pomagajte ljudi u cemu li moze da budeproblem hvala unapred
  • petar036
    CBC Početnik
    • 22.12.2015
    • 2
    • raska
    • golf

Problem resen. Hvala "svima" na pomoci majstori

Comment

• comi 1342
      Moderator
      • 28.09.2005
      • 1126
      • NS
      • Giulietta ,PUG 106,

Zdrav nam bio, kako si nesebično podelio rešenje sa nama tako smo te i dočekali, a i ispratili verujem. Ovo je ustvari automat za odgovore na konfuzna i nepismeno napisana pitanja samo moraš imati bar 100 postova...
      "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
      "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

Working...
      X