Motor trokira i slabo vuce BMW e46 318i 2001. god

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Stdejan
    CBC Početnik
    • 03.02.2016
    • 2
    • Apatin
    • BMW e46 318i

Motor trokira i slabo vuce BMW e46 318i 2001. god

Pozdrav svima.

Imam BMW e46 318i 2001god i motor sa oznakom n42. Auto trokira i slabo vuce i na dijagnostici pokazuje prekidanje na 3 i 4 cilindru. Na autu je skidana i uradjena glava. Kad smo je vratili odmah je i promenjen protokomer, senzori bregaste sve bonbine, ufazen sa alatom razvodni lanac i klizaci, spaner je promenjen i opet se sve isto desava! Jedino kad se iskljuci kabal od valvetronika, ne od motora nego od senzora, e onda auto pali kako treba i nema da trokira ali nece da ide, onako muce. I to sam stavio polovan i opet isto i ne znam sta da radim...

Svaka pomoc je dobrodosla.

Unapred svima hvala!

EDIT: Izvinjavam se ukoliko sam promasio mesto za postavljanje ove teme.
    Last edited by Stdejan; 03.02.2016, 21:27.
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

odaberi drugacije korisnicko ime koje nece biti reklama. Kad odaberes, javi, da promenimo.
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• kalimero1
      CBC Senator XXL
      • 01.11.2010
      • 318
      • zagreb
      • c5

vjerovatno imaš problem zbog toga jer su pomiješane klackalice i upuštani sicevi ventila i to češ
      više teško riješiti najjeftinije rješenje da staviš polovnu glavu komplet sa bregastima.na tim glavama
      su usisne klackalice i ventili upareni i sad si zamisli posao da ih opet pogodiš na ista mjesta.
      ali prije svega pogledaj da nisu zamijenjeni vanosi na njima imaš oznake in i ex
      Last edited by kalimero1; 03.02.2016, 21:15.

Comment

• Stdejan
        CBC Početnik
        • 03.02.2016
        • 2
        • Apatin
        • BMW e46 318i

@kalimero1 te klackalice su na istom mestu sve, kako sam ih skidao tako sam ih i vracao (e sad, ne znam da li postoji mogucnost da je u toku vracanja doslo do neke znacajnije promene). Ono sto me kopka jeste da kad otkopcam senzor valvetronika tada ta bregasta dodje u pocetni polozaj i sve radi super, ne trokira i prima gas kako treba...
        Last edited by Stdejan; 03.02.2016, 21:20.

Comment

Working...
        X