Audi 80 1.8 problem sa gasenjem motora uzbrdo samo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • campi
    CBC Veteran
    • 11.06.2005
    • 169
    • Srbija

Audi 80 1.8 problem sa gasenjem motora uzbrdo samo

Rec je o audiju 80 1.8 sa karburatorom ...od nedavno krenuo je da me zeza na benzin.....o cemu je rec ....na benzin pali i radi najnormalnije i vozi se....ali kada naidje na vece uzvisenje kao da potrosi gorivo i ugasi se ....kako se spustim nazad na ravno ....auto ponovo upali i radi bez ikakvih problema ni da stucne lepo prima gas i sve je ok. Jednom tako kada mi je stao otvorio sam haubu i pogledao pred filter ..kod pumpe za gorivo posto je providan video sam da je pun benzina dakle pumpa vuce gorivo iz rezervoara ( kome ima oko 30 l benzina) . Iza pumpe za gorivo crevo benzina napaja tzv. nivelator/taloznik odakel ide povratno crevo ka rezervoaru a drugo ide ka magentnom ventilu benzina (posto auto ima i plin koji trenutno niej u funkciji) odatle na karburator. Da li neko ima ideju sta moze biti problem>?
    Hvala!
  • qwisko
    CBC Veteran
    • 10.07.2009
    • 124
    • Beograd
    • 406

Moguce je da plovak u karburatoru zaglavljuje, pa nema dovoljno benzina u samom karburatoru. Na uzbrdici veci gas, veca potrosnja, pa karburator ostane bez goriva

Comment

• campi
      CBC Veteran
      • 11.06.2005
      • 169
      • Srbija

Bila je u pitanju benzinska pumpa izgleda da je neki od ventilica u njoj oslabio i nije mogla da postigne pritisak koji je potreban....za svaki slucaj promenjen je i taloznik/nivelator izmedju pumpe i karburatora....

Sent from my E2105 using Tapatalk

Comment

Working...
      X