Problem sa lampicom na BMW e90

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Savo
    CBC Početnik
    • 27.05.2020
    • 3
    • Niksic
    • BMW e90

Problem sa lampicom na BMW e90

Pozdrav svim, novi sam clan na ovom forumu i nisam bas siguran kako ovo funkcionise ali da pokusam.

Kupio sam pre par dana bmw 320d 2005god i dava mi gresku na bord kompjuteru za svetla, nakon provjere za koja tacno video sam da javlja da je problem sa rikverc svijetlima ali ona rade, takodje sam skinuo tapacir da vidim je li sve u redu i zakljucio da jeste, niko nista oko toga nije dirao i sijalice rade. Zapazio sam da ako ubacim auto u rikverc bez obzira da li je ugaseno i bez kontakta svetla rade sto znaci da je neko nesto prespajao na zivu struju jer to ne bi smijelo. Da li neko zna dje bi to moglo biti prespajano i zasto imam ovaj problem?

Ako iko ima neki predlog sta bih mogao da pokusam da popravim to? Hvala puno!
  • sErGiO
    Moderator
    • 30.01.2007
    • 2769
    • Neko selo pored Beogr
    • Alfa Romeo 156SW

Ne verujem da je neko nešto prespajao, pre će biti da je zaglavljen rikverc automat.

Comment

• Savo
      CBC Početnik
      • 27.05.2020
      • 3
      • Niksic
      • BMW e90

Originally posted by sErGiO View Post
      Ne verujem da je neko nešto prespajao, pre će biti da je zaglavljen rikverc automat.
      Pozdrav, hvala na odgovoru. Ali se svetlo pali i gasi kako izbacam i ubacam u rikverc. Zato nzm da li da sumnjam u automat. Jer da je automat ne bi radilo dok je auto bez kontakta (naravno kad je ubaceno u rikverc)

Comment

• sErGiO
        Moderator
        • 30.01.2007
        • 2769
        • Neko selo pored Beogr
        • Alfa Romeo 156SW

Aha nisam te razumeo dobro. Znači kad ubaciš u rikverc a auto nije upaljen pali se svetlo pozadi?

Comment

• Savo
          CBC Početnik
          • 27.05.2020
          • 3
          • Niksic
          • BMW e90

Originally posted by sErGiO View Post
          Aha nisam te razumeo dobro. Znači kad ubaciš u rikverc a auto nije upaljen pali se svetlo pozadi?
          Da, upravo tako. Oprosti na losem objasnjenju

Comment

Working...
          X