Zastava 10

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mladjandm
    CBC Početnik
    • 25.06.2020
    • 1
    • Nis
    • Zastava 10

Zastava 10

Imam Zastavu 10,pre neki dan sam menjao senzor siti volana,majstor je sve odradio po ps-u izvršio kalibrisanje,pogasio greške ali je ostala da svetli srvena sijalica airbaga a on je samo na volanu (znači nema drugih vazd.jastuka).Kada prikači dijagnostiku da ugasi ovu grešku ne može uspostaviti konekciju između sistema airbaga i dijagnostike ,kako on reče "ne vidi airbag".Da li je neko imao sličan problem ???pre skidanja cele"puške"volana i menjanja senzora za siti volana nikada mi se nije palila lampica airbaga....možda nekome ne bi smetalo što je sijalica upaljena ali sam izuzetno pedantan po tom pitanju,čuvam auto i najmanji kvar odmah otklanjam pa me ovo baš nervira
  • zoranbg
    CBC Senator XXL
    • 23.03.2005
    • 4098
    • Rooster's Hill , Beog
    • Grande Punto 1.2

kad ti sija sijalica, za airbag. tada airbag ne radi . kompjuter je prepoznao neku anomaliju i iskljucio airbag.
    majstor ti najverovatnije ne vidi greske airbega,zato sto nema odgovarajucu dijagnostiku.
    nesto je zeznuo,otkacio,pokvario kad ti je namestao taj snezor volana.
    malo se pravi dosta naivan taj tvoj majstor,

u svakom slucaju u nedaj-boze sudaru aitbag ti se najverovatnije nebi aktivirao.
    ne znam kako je kod nas .ali u vecini zemalja evrope sa tom upaljenom lampicom nebi prosao tehnicki.
    Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• kalimero1
      CBC Senator XXL
      • 01.11.2010
      • 318
      • zagreb
      • c5

pukla je zavojnica u volanu idi kod dobrog električara da ju promijeni inače
      možeš i novu sxxxti,

Comment

• Hermes
        CBC Senator XXL
        • 14.02.2006
        • 1306
        • https://t.me/pump_upp
        • bemve

Originally posted by zoranbg View Post
        majstor ti najverovatnije ne vidi greske airbega,zato sto nema odgovarajucu dijagnostiku.
        Najjeftnije dijagnostike tipa ELM327 ne mogu da citaju airbag i abs, vec majstor mora da ima drugi kabl....proveri da li je to slucaj kod tvog majstora.
        Ili....``majstora``.
        https://t.me/pump_upp

Comment

Working...
        X