Auto trza:lool:

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • panther
    CBC Član
    • 06.04.2005
    • 44
    • Beograd-Vracar

Da kazem da mi je posle stavljanja novog step motora i ciscenja dizne, osetno smanjeno trzanje, ponekad ga i nema, a i kad ga ima ono je minimalno ali me nervira, i nemam vise ona nenormalna dizanja obrtaja u leru posle zamene step motoro, tacnije uopste se vise obrtaji ne dizu, ali povremeno na leru kao da dodje do nekog prekida i da na dve tri sekunde smanji broj obrtaja sto se blago oseti na volanu i menjacu i ponovo sve vrati u normalu.

Comment

• M-power
      Moderator
      • 10.01.2005
      • 10060
      • Bg; Banovo Brdo
      • CorsaC, astra H,

Cuj, bezi odmah od tog majstora. Al sad ozbiljno. Najvise mrzim one koji ne znaju da rese problem pa kazu "otisao kompijuter" . To sto se gasio pred semafor pri izbacivanju na ler to je zbog ler motora i verovatno nije vezano za tvoje trokiranje koje se javlja vec za prljav leptir ili ler motor. Za to ne brini.
      Sad sto se tice trzanja i dalje ostajemo pri tome da proveris stanje bobina koje su cesto uzrok tom problemu kod Punta ( cesce se javlja trzanje pri visokim opterecenjima motora (uzbrdica, previsok stepen prenosa za odredjenu brzinu itd.)
      Jena jedne je bila oko 20EU. Imas ih 2. Ne mora da znaci da su obe kvarne. Za pocetak uzmes jednu i zamenis za jednu na motoru, ako problem ostane, vratis tu koja je bila a novu zamenis za drugu na mororu.
      To date there has never been a faster car built for the public road and,
      it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• panther
        CBC Član
        • 06.04.2005
        • 44
        • Beograd-Vracar

E sad da budem joj malo dosadan, da li je ler motora isto sto i step motor

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Jeste, isto je...
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• panther
            CBC Član
            • 06.04.2005
            • 44
            • Beograd-Vracar

Pa to sam zamenio

Comment

• M-power
              Moderator
              • 10.01.2005
              • 10060
              • Bg; Banovo Brdo
              • CorsaC, astra H,

Ok. Ali nisi odmastio kanale i leptir gasa.
              To date there has never been a faster car built for the public road and,
              it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• panther
                CBC Član
                • 06.04.2005
                • 44
                • Beograd-Vracar

Evo naj novije vesti, auto je poceo da mi trosi vodu, ne pusta nigde u sistemu, nego na glavi i zbog toga mi trza. Moracu da menjam dihtung glave i glava ide na obradu, majstor sutra otvara pa cu da vidim. Inace bio sam u cetiri servisa i sve su ispitali i svi kazu glava

Comment

• panther
                  CBC Član
                  • 06.04.2005
                  • 44
                  • Beograd-Vracar

E ovako glava obradjena, nastelovani ventili, promenjene gumice, sve sredjeno, auto vise ne trza u voznji ne gubi vodu, ne gasi se, ali su ostali mali prekidi pri radu na leru i majstor mi kaze da mi nisu dobro ocistili diznu i leptir tako da mi je ostalo jos to da sredim. Sta mislite o onim aditivima koji se sipaju u rezervoar za ciscenje dizni, da li je dobra stvar i ako jeste koji uzeti.

Comment

• Boki Ar
                    CBC Senator XXL
                    • 11.11.2004
                    • 2827
                    • Aranđelovac
                    • Vektra

Za leptir ..neki od karburator sprejeva...Meni Liqui završava posao odlično,no ima i drugih.Za diznu,može i preventivno,opet neki preparat da ne reklamiram dalje...imaš raznih...
                    Posle čišćenja IAC ventila i klapne,neka odrade adaptaciju lera i to je to...
                    Pozdrav!

Comment

Working...
                    X