help!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • janko
    CBC Član
    • 21.01.2006
    • 20

help!!

kad ce nasi da urade nesto kako treba??
    Moj drug ima problema sa floridom 2000god 1.3efi

velika potrosna, ubrzanje je katastrofalno,kao da vuce
    sleper za sobom.

u cemu je problem??
    PS:de se mogu naci seme kompletnog motora?
    nesto kao sto ima yugo(tehnicku knigu)?
  • Boki Ar
    CBC Senator XXL
    • 11.11.2004
    • 2827
    • Aranđelovac
    • Vektra

Bosch Motronic...ML4.1,čini mi se..treba uraditi dijagnozu..teško ćete to popraviti bez opreme...

Comment

• darko-sice
      CBC Senator
      • 01.11.2005
      • 200
      • Aleksinac

Poslusaj Bocu...pravac na dijagnostiku...u ovom tvom problemu seme ti nemogu nista pomoci....
      POZZZZ

Comment

• Saby
        CBC Senator XXL
        • 25.11.2004
        • 408
        • Horgos

imam ja ceo workshop za yuga efi, i za floridu efi, original iz zastave, sve ima lepo objasnjeno, ako treba, aj da ti posaljem nekako
        Fun starts @ 3000 RPM
        Alfa Romeo 146 1.8 Ts

Comment

• Saby
          CBC Senator XXL
          • 25.11.2004
          • 408
          • Horgos

ako je pug onda 7.4.4, to mora na diag, kolko vidim u workshopu, oni rade sa pug ovom diagnostikom, diag 2000..
          ako 4.6 motronic, evo kako se radi samo dijagnoza ili kts om, al ako nijje to mozda ce nekom biti koristan

Fun starts @ 3000 RPM
          Alfa Romeo 146 1.8 Ts

Comment

• Saby
            CBC Senator XXL
            • 25.11.2004
            • 408
            • Horgos

e, da, imam i seme motora, al su velike, javite na pp, pa da posaljem nekako, ili cd...
            Fun starts @ 3000 RPM
            Alfa Romeo 146 1.8 Ts

Comment

• low rider
              CBC Senator XXL
              • 03.04.2006
              • 613
              • Beograd

Vlasnik sam floride 1.3 EFI, ali '94, iz mog iskustva, problem kada slabo vuce je najcesce do dizni, ne znam da li florida '00 ima obrtomer, totalno iskljucenje dizne pored ocigledno drugacijeg zvuka motora detektovaces i kroz smanjen max. br. obrtaja. Mozes proveriti i lambda sondu, proveri da li motor na leru smanjuje gas posle nekog vremena od paljenja ? Naravno uvek moze biti do kompa, ali sumnjam, pre ce sve ostalo otici...

Saby da li imas workshop za Floridu 1.3 efi, istina stariju, cini mi se da je kod mene BOSCH - MOTRONIC 3.1. Bilo sta bi mi pomoglo, i bio bih ti veoma zahvalan ako nesto od toga mozes poslati ili uploadovati na net.

Znaci muke mucim sa njom u poslednje vreme, da ne pricam o "elektronici" preciznije o zicama i povezivanju... Danas sam skidao tapacirung sa poda, i ispod nasao neke potpuno oksidirane, i pokidane provodnike, a svi jednobojni . Pored toga razni majstori, saljivdzije, su kako je ko hteo prevezivali zice, povezivali, premoscavali, budzili, karabudzili, itd.

Comment

Working...
              X