Fiat Tipo 1993.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Fiat Tipo 1993.

Procitao sam gomilu postova sa slicnim problemima i nisam pronasao pravo resenje. Dakle, problem je sledeci: u voznji, najcesce izmedju dve i tri hiljade obrtaja, motor se za trenutak ugusi a zatim (kad proguta knedlu )nastavi da radi normalno. Problem se javlja i na vecim brojevima obrtaja ali u blazem obliku. Najgore je u prvih par minuta voznje, kada je auto hladan i kada se desi i da stucne. E, sada, povremeno, ali nevezano za ovu pojavu upali mi se i lampica za ubrizgavanje. Nagazim kvacilo, dam gas (do 4000 o/min) i lampica se ugasi. Auto ce definitivno kod majstora, ali htedoh da vidim ima li neko makar predstavu sta moze da bude u pitanju (i koliko ce da me boli popravka)
  • Valent Vudriga
    CBC Senator XXL
    • 02.04.2005
    • 2778
    • USA

Svi zahtjevi za pomoc trebaju imati detaljno navedene podatke o vozilu. Godina, model, motor, vrsta ubrizgavanja, tvornicki alarm ili naknadno ugradjeni. Barem osnovne podatke. Bez istih, postovi ce biti brisani ili prebaceni.

Comment

Fiat Tipo 1.6. i.e. godina proizvodnje 1993. 1581 ccm, 55 kW. SPI Bosch mono-motronic. Oznaka motora 835C1000.Nema alarm.

Comment

Working...
      X