fiat brava 1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • risticig
    CBC Član
    • 04.05.2005
    • 29

fiat brava 1.6 16v

Od skoro mi se desava da kad dodam gas nece da povuce, odnosno trokira i to na obrtajima od 2000 do 3700. kada predje ovih 3700 onda povuce kao LUD, odnosno tada radi kako treba pa sve do visokih obrtaja 6000.
    Jeli neko imao slican problem?

Imao sam ja taj problem sa tipom 1.6, i josuvek ga imam. Kad konacno saznam sta je u pitanju bice mi drago da to saznanje podelim sa ostalima

Comment

• M-power
      Moderator
      • 10.01.2005
      • 10060
      • Bg; Banovo Brdo
      • CorsaC, astra H,

Da li ste cistili skoro dizne? Da li ste proveravali ispravnost rada lambda sonde?
      To date there has never been a faster car built for the public road and,
      it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

Prilikom kupovine, pre par meseci, majstor kod kog me je odveo drug rekaoje da je lambda sonda u redu. Dizne (diznu) cistim ovih dana pa cu videti. Inace jos jedan od simptoma je: kada pokusam da drzim motor na 2500 o/min on sam, periodicno, na svakih 5 do 6 sekundi spusti broj obrtaja za 200 do 300 pa zatim ponovo vrati na 2500.

Comment

• comi 1342
          Moderator
          • 28.09.2005
          • 1126
          • NS
          • Giulietta ,PUG 106,

a da izmerite pritisak benzina ?
          "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
          "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• Daka
            CBC Senator
            • 15.06.2005
            • 277
            • Subotica

Imao isti problem na RENO CLIO 96 god,jednostavno svecica probila izolaciju i radila kako je htela,auto je vozen tako nekoliko meseci dok mi nije "puko"film i kupim jednu novu svecicu i menjao redom i probao!! Sad je ok.

Comment

To je bila prva stvar koju sam uradio (doduse, kupio sam sve cetiri ) ali nije pomoglo. Pocecu sa ciscenjem dizne pa cemo videti

Comment

Ukratko: lambda sonda.

Comment

Working...
                X