Pa koliko ja znam, tj tamo gde sam bio za chipovanje za 400eura u proseku ali ide i mnogo vishe od togas nude da skinu tvoj chip poshalju nekoj shvapskoj firmi program sa chipa i oni za oko 2 sata vrate novi program koji se posle usnimi u chip postojeci ili novi , samo shto negarantuju nishta osim da ce auto pod pretpostavkom dobiti oko 20-35ks i slichno na obrtnom momentu. Josh jedan problem ja sam bio tamo kad su chekali za passata da im vrate program lik je popizdeo zato shto je cheko vishe od 10 sati a stigo im mejl da im nije jasno kako je on vozio i gde je vozio taj auto kad mu je u chipu upisao tako loshe parametre pa su morali da tumache ceo da, ali se isplati ako je stvarno tako.
vectra cip tuning???
Collapse
X
-
Ma vise nemam pojma totalno sam zbunjen, u sustini nije mi bitno da taj auto leti ona i sad ne ide lose obzirom da nije turbo ali nije na odmet da ide i bolje.....potpuno se slazem da sve sto vredi i sto je dobro to je i skupo.......ne znam,nisam pametan ali 400e za to je mnogo ima drugih stvari sto bih odradio za te pareEx Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Comment
-
-
Postoji vrlo jednostavna procedura i program da se Peugeot 2.0 HDI motori sa 90KS dignu na 180KS. To uopste nije problem. Problem je sto takav motor traje jaaaaaaaaaako kratko (konkretno u ovom slucaju, klipnjace pucaju kao grisini). Vise od +50%, pa cak i toliko, na stock motoru je malo... =] . Do +30%, OK, sve preko toga...sretno
Comment
-
Comment