Provjera kredibiliteta...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dren
    CBC Senator XXL
    • 24.08.2005
    • 1068
    • Sarajevo

Provjera kredibiliteta...

Posto sam u ovom pod-forumu totalna dileja, a nesto mi se vrti po glavi i naletio sam na ovu reklamu za auto-dijagnostiku, da vas upitam znate li ista o doticnoj firmi, kvalitetu hardware-a, software-a, cijenama, pouzdanosti ili bilo sta drugo sto se nisam sjetio pitati...???

http://www.rtv-servis.co.yu/AUTODIAGNOS ... stika.html

Unaprijed hvala
  • Ji 4Tze
    CBC Senator XXL
    • 04.05.2006
    • 806
    • bg
    • Honda CR-V 4WD

ja bih ovo apsio

Comment

• Dren
      CBC Senator XXL
      • 24.08.2005
      • 1068
      • Sarajevo

Neki detalji za 'apsenje ??? Ostali magovi dijagnostike ? Na stranu kolegijalnost iz branse, ako neko ima iskustva iz prve-druge ruke, moze mi ih i na PP poslati, ako nisu za javnost...???

Comment

• Ji 4Tze
        CBC Senator XXL
        • 04.05.2006
        • 806
        • bg
        • Honda CR-V 4WD

brate, glavna 'usluga' mu je vracanje kilometraze zar ti treba veci razlog

Comment

• Dren
          CBC Senator XXL
          • 24.08.2005
          • 1068
          • Sarajevo

Ma to sam i ja vidio, i taj mi se dio prilicno gadi, ali sam mislio vise da li onaj "dijagnosticki" radi pristojno...

Imam viska nekih laptopa, pa bi ih najbolje mogao "udomiti" uz ostali paket za dijagnostiku... Naravno, posto bi jedan dio toga isao drugovima koji imaju servise, poudanost bi mi bila No.1 uslov...

Odatle pitanje...

Comment

• Ji 4Tze
            CBC Senator XXL
            • 04.05.2006
            • 806
            • bg
            • Honda CR-V 4WD

ma tip prodaje npr. kolekciju programa koje svako moze da skine s neta (npr. krekovane verzije) i npr. dijagnosticke, uz interfejs prodaje za 55e (jos vagcom v 2.xx a poslednja je 6.xxx)

http://www.rtv-servis.co.yu/AUTODIAGNOS ... agcom.html

mislim, ne mislim, ne znam, ja od ovog ne bih uzeo ni dzabe da mi da

Comment

Working...
            X