Ma ja sam i sad brzi od njega, al nije ni cudo, kad imam 40 konja viska (barem na papiru)
Najnoviji izvestaj : to sto mi je za 235km potrosio vise od 45 litra gasa na autoputu( a isti stil voznje, samo pri dolasku u BG, manje od 20 l benzina) nije nista, danas sam sa 10 litara gas presao 49km, i to penzionerske gradske voznje???
I onda se vratim na benzin, ma milina, em se ne nerviram, em mi samo maaalo skuplje nego na plin....Da ne zaboravim, pored protokomera postoji sraf za stelovanje ler gasa, ali naravno da necu da ga pipam...
Elem, s obzirom da sam zbunjen, nervozan, revoltiran i ko zna sta jos, red bi bio da izlozim svoju teoriju
: mislim da mi na benzinu trese malo, jer su mu mozda malo prljave brizgaljke, a na plinu mislim da vuce fals vazduh (jos kad bi znao kako da proverim), a mozda bi pomoglo da smanjim zazor na svecicama (NGK, nove) na 0,7 mm(trenutno 0,8, kako nalaze fabrika)? Sta mislite?
P.S. Necu da verujem da su momci iz AC Rasic nesto zajebali,ali....Ivaneeeeeeee, vrati se i pomagaj!

Najnoviji izvestaj : to sto mi je za 235km potrosio vise od 45 litra gasa na autoputu( a isti stil voznje, samo pri dolasku u BG, manje od 20 l benzina) nije nista, danas sam sa 10 litara gas presao 49km, i to penzionerske gradske voznje???

Elem, s obzirom da sam zbunjen, nervozan, revoltiran i ko zna sta jos, red bi bio da izlozim svoju teoriju

P.S. Necu da verujem da su momci iz AC Rasic nesto zajebali,ali....Ivaneeeeeeee, vrati se i pomagaj!
Comment