auto je vjerovatno pretrpio razbijanje kartera pa su mu stavili karter sa auta bez obc.

U procesu dijagnostikovanja kvara/problema je najveci problem krenuti pravim putem, i obichno treba na pochetku otpisati najbanalnije potencijalne uzroke problema. Kao prvo zato shto je najcheshce problem upravo prouzrokovan najbanalnijim stvarima, a kao drugo zato shto popravka takvih problema/kvarova najmanje koshta

Najlakshe je nekome ko ima problem sa senzorom radilice, na primer, reci da zameni ceo motor. Ali, gde je tu logika?

Jedan od razloga zashto ovaj forum i postoji je da pokazhe i ukazhe na pravilan pristup reshavanju problema. Neshto shto uglavnom nije sluchaj sa ovdashnjim (mislim regionalno) raznoraznim auto servisima i samozvanim majstorima.
PS. Nije OBC "po zakonu" bio rezervisan za ugradnju u "luksuznije" E34-orke, nego je na njima bio standardna oprema. A ako je trazhen i za najslabiju verziju, BMW je bio jako srecan da isti isporuchi sa spiska dodatne opreme.

Što se tiče godine proizvodnje 524td se radio do sredine 1991 a prodavao do kraja 1991
Toliko sigurno znam, iako sam mozhda neznalica

Comment