i tako ja trazio i trazio i nasao. ali nista ni posle stelovanja tog inbusa sve po starom, nece ispod 1100 pa nece. ma pomirio sam se da mora kod majstora. i sad sam menjao pumpe i za benzin i za gas i nista.
uaaaaaaaa stipsoooooo,pa do sada sa takvim lerom potrosnja goriva taman odlazak do majstora....uaaaaa ua....
mada zajebani su majstori,mene skoro covek naplasio oko auta temperaturu sam dobio od stresa,da bi mi posle par dana rekao ali dobro taj slucaj je jedan u 10000...
Bio sam u petak kod majstora, zakacio ga na komp. Prijavio je mnogo gresaka, majstor je resetovao sve greske i posle nije ni jednu gresku vratio a auto je radio isto, znaci na leru 1100 obrtaja. On mi je predlozio da prvo zamenimo step motor, on ce mi nabaviti drugi montirace pa da vozim nekoliko dana i da vidim da li ima promena.
Za sada je to to, javi cu vam sta se desava.
poz.
Ako te put nanese u NS, javi se, pa cemo ti namestiti (a ti ces nas podmititi kafom). Mene je to tovarilo jedno mesec dana i provalili sam foru...
nikako da me put nanese u ns, pa ako si voljan da mi ovako preko kompa objasnis kako da resim problem. pokusavao sam da nadjem step motor koji bih probao, ali nema. jedino da kupim novi ali to mi je poslednja varijanta.
unapred hvala i pozdrav.
ovako ti izgleda leptir gasa, malom strelicom ti je obelezen sraf kojim stelujes zazor (sraf, imbus je okrenut prema podu), a velikom pravac iz kojeg gledas kad otvoris haubu...
Leptir ti se nalazi ispod air-boxa (kucista filtera vazduha),a sraf, sa leve strane, blize pozarnom zidu (kabini)... probas da ga odvrces u jednu stranu, pa ako se stvar pogorsa, logicno, krenes u suprotnu...
iznad velike strelice, ona crno grdosija, to je ler motor, i njega bi bilo lepo da sines i operes u npr. uljnom razredivacu.
Nadam se da ti je iole pomoglo, ako nije javi, pa da slikam dalje...
...technology is the only Replacement for Displacement.
nisam mogao da sacekam da dodjem kuci. sad sam izasao, sa posla, do kola na parkingu. obisao sam par krugova da postigne radnu temperaturu i upali ventilator. sraf sam nasao (inbus) i poceo sam da ga odvrcem kad ono obrtaji pocese da padaju, i tako ja nastelovah ler gas tacno na meru i sad radi ko sat. probao sam i sa upaljenim potrosacima i sve radi kako treba.
lorde nisi ni svestan kolko si mi pomogao, hvala ti veliko. ako ti nekad bude zatrebala neka pomoc ili savet tu sam.
pozdrav
da ne bih otvarao novu temu...ja imam problem na 1.6 ibizi da kada merac temperature dodje na polovinu(gradske guzve ovo ono) on dize obrtaje na 1000,nastelovan je na 700 800...skoro sam bio kod majstora zbog povremenog pada obrtaja,nastelovali su mi to,promenio sam i pumpu i sve bilo okej...sad se javlja to povecanje obrtaja,a i opadanje sa vremena na vreme do nivoa gasenja...sve dok ne stisnem gas i sve se vrati u normalu!!!
1995 god...1.6 sport....sa katalizatorom(imaju i neki bez)
...ovo sa opadanjem obrtaja je kao kada stojis u mestu u brzini i pustas kvacilo bez gasa,i on krene da stuca takve simptome daje,skoro do gasenja ali se nikada ne ugasi...!!!
Comment