EDIT: Ne citirati post iznad
ako mislis na ibizu....stelovali su majstori i nastelovali na 700...i super je readila jedno vreme i opet se javili oni nabrojani problemi...pogotovo se jave ako slucajno sipam gorivo na nekoj drugoj pumpi pogotovo MOL....(sipam samo na OMW)
Kod mene isti simptomi kao kod LDEX-a. Drugovi , dajte i meni neku magiju pa i ja da resim ler gas (varira od 500-1000 na leru, pulsira u jednakim intervalima non-stop) . Inace step motor ispravan, ociscen u servisu karb cleanerom i WD 40. Jedino sto mi je cudno je sto od step motora do usisne grane crevce se cudno spljosti, kao da ne moze da isporuci dovoljno vazduha. Inace , step je super ociscen, prvo sam ga sam cistio, pa onda majstor.Cisceni su i leptiri, jedan iza protokomera i drugi na usisnoj grani. Isto i na gasu i na benz.
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
crevo se spljošti zato što je verovatno smanjen dotok vazduha sunđerom ili nečim.potrebno ti je podešavanje,iskusan majstor će ti podesiti ler.probaj da otkačiš jack na koračnom motoru i ler će ti se smiriti.to ti je samo za probu nemoj da ga ostaviš otkačenog.inače u originalnoj brc izvedbi se koristi "idling stabiliser" na kojem imaš potenciometar za podešavanje lera na gasu.mada svaki iskusni majstor zna još 101 "caku" da ti to namesti
Nema sundjera sve je cisto. Jel taj stabilajzer na isparivacu ili na crevima od isparivaca? Posto sumnjam i na dizne jel ma neki laicki nacin da se proveri cistoca istih? Moram i ovo da pitam-jel svaka dizna "gadja" odgovarajucu svecicu (mislim bas ispod nje) ili taj redosled nema veze?
Ja u stvari imam problem jer me majstor za gas salje kod mehanicara i tvrdi da je step motor, a mehanicar ocisti isti i vrati me kod gasadzije uz psovku. Licno mislim da nijedan nema pojma sa zivotom a kamoli sa ler gasom. Inace smesa mi je ok kad se meri onom sondom.
pozdrav Deki\\
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
step motor kad otkačiš ne bi trebalo da se gasi već naprotiv kad vratiš jack.osnova je da kad auto ne radi dobro na benzinu neće raditi ni na gasu ni na bilo čemu.nije mi jasno samo kako te majstor za gas šalje kod mehaničara,šta je on pekar pa honorarno radi gas.no nebitno sve jedno ja ciljam da treba da odeš kod nekog iskusnog majstora da ti pregleda auto pošto sam nisi vičan a komplikovano je da ti na ovaj način objašnjavamo sigurno na forumu ima opelaša iz niša koji će ti rado pomoći
Comment