206 1.1 neravnomeran ler

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • MaxB
    CBC Član
    • 06.06.2006
    • 14
    • Pancevo(vazdusna banja)

206 1.1 neravnomeran ler

Posle redovnog servisa, stelovanja ventila i zamene dihtunga dekle ventila, auto mi neravnomerno radi s, vremena na vreme na leru.Ne pokazuje nista na dijagnostici, sumnjam u pretegnutost ventila da li je to moguce?Kod skidanja dekle mora da se skine i bobina, ali da je nesto osteceno kod nje verovatno da bi se stalno isto ponasao!Pomagajte!!!
    SAMO JEDAN JE AYRTON!!!
  • Nenad
    CBC Senator XXL
    • 06.01.2005
    • 1364
    • BBgd/Mow

Moze da vuce falsh vazduh, proveri vakuumna creva a moze i da je dihtung deformisan-probaj sapunicom da namazes da vidis da li idu mehurici.
    Boost or bust...

Comment

• TETAK
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 3034
      • Čačak, Srbija

Vidi Max, da li se taj problem uočava samo na leru ili uopšte.Ako je samo na leru, da li se to manifestuje kao neravnoverni i kratkotrajni prekidi u radu motora.Naime upravo sam sad stigao sa puta gde sam vozio Pežo 307, a na kome sam takodje uočio sličan problem ali samo na leru.Pošto sutra idem u ovlašćeni servis mogu da se raspitam i za tvoj problem!
      Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• TETAK
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 3034
        • Čačak, Srbija

Za tvoj auto kažu da mora da se uradi dijagnostika.Meni su rekli da je najverovatnije problem u gorivu, mada sumnjaju i na lambda sondu, kažu da dodjem za par dana dok im stigne glavni majstor!
        Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• mance
          CBC Veteran
          • 24.07.2006
          • 185
          • Beograd

Ja imam isti problem na 306-ici. Majstor mi rece da su oni osetljivi na lose gorivo. Javite ako nadjete neko resenje.

Comment

• rs
            CBC Početnik
            • 31.01.2007
            • 9

Ja sam imao takav problem sa FIAT bravo 1.6 16v!Omaaseno zupcenje kako kaze drugi majstor za 0.3 stepena!Sada radi OK.

Comment

Working...
            X