Da, preko lampice grejaca se manifestuju kvarovi, ona pocne da treperi i auto je tada u "Limp home" modu, ide ali jedva jer ga ECU namerno blokira iz sigurnosnih razloga, pod uslovom da kvar nije takav da ne moze uopste da se vozi. Sto se grejaca tice na mom Mondeu se isto pale stalno bez obzira na temperaturu tako da je to verovatno normalno. Istina, nisu mu potrebni, upalio bi isto tako i bez njih ali ih ipak pali. Kod mene su sva 4 bila crkla i palio je trenutno na -2(nije bilo hladnije ove god). Sto se tice toga da ti ler skoci na preko hiljadu pa se brzo vrati, meni to deluje skroz OK, pazi sta moj mondeo radi kad je napolju hladno i on skroz hladan, upali odma i onda nekih 5-10 sekundi drnda ko traktor i skroz se smiri, zvuci kao da radi na 2-3 cilindra i ler mu znatno osciluje, trese se. Grejaci su ispravni i rade, nema greske na dijagnostici, majstori nemaju sta pametno da kazu a na netu sam nasao da je to uobicajena pojava za TDCI motor i kazu treba je prihvatiti ne kao gresku nego kao karakteristiku :-) iako meni to suludo zvuci te cu kad budem imao vremena ipak jos istraziti to, sreca pa je topla zima. Ovo sam napisao cisto da te malo upoznam sa carima forda, posto sam i ja nov na tom polju, i do sada sam naucio da imaju oni dosta bubica.
Ako ti ono sa dugmetom kilometraze izbacuje kod greske(DTC), nadji na netu listu OBD II kodova pa vidi sta je kod tebe u pitanju.
Nadam se da ce ti se potrosnja srediti popravkom neke sitnice.
Pozdrav.
Ako ti ono sa dugmetom kilometraze izbacuje kod greske(DTC), nadji na netu listu OBD II kodova pa vidi sta je kod tebe u pitanju.
Nadam se da ce ti se potrosnja srediti popravkom neke sitnice.
Pozdrav.
Comment