Nedavno sam kupio polovni Nissan Terrano II iz 1996. 2,7TD, i uz njega, naravno nisam dobio Owners manual, gde uglavnom ima dosta korisnih,osnovnih informacija o njemu. Ako neko zna gde se može downloadovati ovaj manual neka da link, jer mi se pali neka čudna lampica!
Owners manual za NISSAN TERRANO II iz 1996.
Collapse
X
-
U međuvremenu sam pitao neke prijatelje, koji su imali Nissan (putničke modele) i kažu da je to indikator prisustva vode u filteru za gorivo, i da treba samo ispustiti vodu iz tog filtera, eventualno zameniti filter, (inače na instrument tabli to i izgleda kao neka protočna posuda sa "talasima" na dnu), što ću proveriti sutra... Prethodni vlasnici su mi rekli da to stoji od kad su ga kupili i da "to tako treba"?...Inače, što se Owners manuala tiče, već 20 dana kopam po internetu i ima da se kupi na engleskom ebayu, ali džaba kad nemam način da platim, jer ovi prihvataju samo PayPal, a to ne važi za Srbiju. Takođe može da se nađe Workshop manual na Cd u Ukrajini, i ovi prihvataju plaćanje preko WesternUnion, ali opet isto...možeš samo da primiš novac iz inostranstva ali ne i da ga pošalješ-platiš...Trenutno sam angažovao neke prijatelje koji žive u inostranstvu da pokušaju da mi nabave ovu literaturu, pa....videćemo.Hvala za trud da mi pomognete, nadam se da ću rešiti ovaj problem.Pozdrav.
Comment
-
Comment