ALFA 156 2.0 JTS SPORT WAGON
Collapse
X
-
Valjda su oni za svecice ili sam ja glupJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Originally posted by civiValjda su oni za svecice ili sam ja glupOriginally posted by t-rexKablovi izmedju sonde i kompaAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Problem je bio u tome sto je predhodni vlasnik stavio sonde sa 5 zica od vw ili audi-a pa kad su prespajali zice posto dzek nije isti napravili su gresku i grejac na sondi nije radio i pokazivao je gresku.Mi smo mislili da su sonde original pa kad smo ih menjali automatski smo ih povezali kao i predhodne.Danas smo dobili informaciju kod jednog dijagnosticara koja zica se sa kojom spaja on je to uradio i radi.Auto ima 4 cyl i 165 ks a br sasije ne znam nije moj auto,a kad dodje moj drug ja cu vam poslati.Nemojte se ljutiti hvala vam puno sto se interesujeteUNAGOGI
Comment
-
-
OK... grejach sonde ako nije radio moze da informaciju kroz CODE greske , ali to nemoze da bude razlog ostalim nedacama.
Ako su sonde kompatibilne i signal sondi OK to neutice na max speed vec samo na potrosnju i kulturu rada u celosti.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
-
Oni mojiJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
Comment